Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angela Merkel a marturisit ca se afla la sauna in momentul caderii Zidului Berlinului

B1 B1,
Angela Merkel a marturisit ca se afla la sauna in momentul caderii Zidului Berlinului

In momentul caderii Zidului Berlinului, in seara zilei de 9 noiembrie 1989, actualul cancelar al Germaniei, Angela Merkel, se afla ca in orice seara de joi la sauna, in Berlinul de Est, si visa sa mearga sa. continuă pe B1

Angela Merkel se destindea la sauna in momentul in care a fost demolat Zidul Berlinului

La demolarea Zidului Berlinului, in seara lui 9 noiembrie 1989, Angela Merkel, in prezent cancelarul Germaniei, se afla ca in orice seara de joi la sauna, in Berlinul de Est, si visa sa mearga sa deguste stridii in Berlinul de Vest, relateaza AFP.

Ce facea Angela Merkel la caderea Zidului Berlinului?

La demolarea Zidului Berlinului, in seara lui 9 noiembrie 1989, Angela Merkel, in prezent cancelarul Germaniei, se afla ca in orice seara de joi la sauna, in Berlinul de Est, si visa sa mearga sa deguste stri.

Angela Merkel: Diversitatea culturala a esuat in Germania

Ne-am mintit singuri o perioada, spunandu-ne ca imigrantii nu vor ramane aici, ca vor disparea din nou intr-o buna zi. Nu asta este realitatea. Aceasta abordare asupra diversitatii culturale, de a spune ca pur si simplu traim unii langa altii si suntem fericiti cu asta, aceasta abordare a esuat, a esuat complet, a declarat Angela Merkel la o conferinta a Uniunii Crestin-Democrate CDU), pe care o conduce.

Der Spiegel: Angela Merkel ar accepta mai degraba iesirea Marii Britanii din UE decat renegocierea principiului liberei circulatii

Discutii tensionate in spatele usilor inchise au avut loc saptamana trecuta intre cancelarul german Angela Merkel si premierul britanic David Cameron, potrivit unor surse guvernamentale citate de ziarul Der Spiegel, preluate si de BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )