Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO Miley Cyrus, vedeta cel mai prost imbracata. Jennifer Lawrence, cea mai eleganta

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Miley Cyrus, vedeta cel mai prost imbracata. Jennifer Lawrence, cea mai eleganta

Cantareata Miley Cyrus ocupa primul loc in topul celor mai prost imbracate vedete, iar actrita Jennifer Lawrence a fost votata cea mai eleganta celebritate din 2013 de reprezentantii revistei Time. continuă pe Adevărul

Miley Cyrus, vedeta cel mai prost imbracata, dar si eleganta

Cantareata Miley Cyrus ocupa primul loc in topul celor mai prost imbracate vedete, iar actrita Jennifer Lawrence a fost votata cea mai eleganta celebritate din 2013 de reprezentantii revistei Time.

GALERIE FOTO Povestea Turnului Scarilor, cea mai veche cladire din Sibiu

Turnul Scarilor sau Poarta Scarilor este considerata de catre specialisti cea mai veche cladire din Sibiu aflata in picioare si astazi.

FOTO Shell lanseaza Prelude, cel mai mare vas din lume

Cea mai mare nava maritima din lume a fost lansata la apa in Coreea de Sud. Cu o lungime de 488 de metri, vasul Prelude, detinut de compania Shell, este cu 50 de metri mai lung decat inaltimea cladirii simbolice din New York, Empire State Building.

Cine e cel mai prost imbracata vedeta din lume?

Momentul pentru care a fost incadrata la rubrica prost imbracate a fost cel din luna august, de la gala MTV Video Music Awards, de la New York, cand a purtat doar lenjerie intima din latex de culoare pielii, iar parul l-a avut prins in codite scolaresti.

Hitul Wrecking Ball al lui Miley Cyrus este din nou No.1 in Billboard Hot 100!

Bucurie mare pentru Miley Cyrus! Cel mai recent single al sau, Wrecking Ball, a revenit pe prima pozitie in Billboard Hot 100 dupa ce, in ultimele noua saptamani, regina topului a fost neo-zeelandeza Lorde cu megahitul Royals. Wrecking Ball a urcat pe prima pozitie in Billboard Hot 100 in luna august, la putin timp dupa .

Miley Cyrus, la un pas de impacare cu fostul iubit?

S-au despartit, dar acum se pare ca vor sa o ia de la capat. Despre Miley Cyrus si Liam Hemsworth.

Forza Rossa: Anul viitor livram cel mai scump exemplar, La 963 CP

Forza Rossa, reprezentantul oficial pe piata romaneasca, a lansat in decembrie modelul 458 Speciale 605 CP foto 2) la un pret de 190. 000 euro fara TVA si a anuntat ca va livra anul viitor cel mai scump model , un exemplar hibrid.

Cel mai nou , 458 Speciale, s-a lansat in Romania. Forza Rossa a livrat in total 28 de masini ale marcii italiene anul acesta

Forza Rossa a lansat in Romania 458 Speciale, cel mai nou model al marcii si cel mai puternic cu motor V8 de pana acum. Masina costa de la 250. 000 euro cu TVA, are motor de 605 CP, iar primii trei romani care au comandat-o o vor primi in acest an. Forza Rossa a livrat in acest an 28 de masini catre romani, iar cele mai scumpe modele au costat 300. 000 euro, in timp ce in 2014 va fi livrat si un model super-exclusivist La de peste un milion de euro, a spus Camelia Bazac, CEO al reprezentantei locale.

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )