Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de . continuă pe Devorator Monden

HOT! MOJO, cel mai nou si fresh proiect muzical, lanseaza single-ul Daca strig!

Sound fresh, beat-uri funk, un nou proiect si single-ul de debut Daca strig. Compus de Mihai Ristea si Alex Cotoi, single-ul de debut al trupei Mojo spune, intr-o nota melancolica, o poveste de dragoste cu un final trist. Este o piesa care ne-a placut din primul cand cand am ascultat-o. Influentele funk ne reprezinta .

Analog Mania-cel mai nou festival al Timisoarei: Tehnologie audio-video-foto de alta data

Analog Mania se desfasuara intre 2-8 decembrie la Salonul Vega a Bastionului Terezia, la Casa Artelor si la Libraria Carturesti din Piata Unirii.

Antonia Micu, de la Teatrul Municipal Targoviste, actrita in Ramai cu mine, cel mai nou serial la HBO

E multa culoare in aceasta ciocnire de singuratati, spune Antonia Ionescu-Micu, despre serialul Ramani cu mine, care va putea fi vazut la HBO. Actrita Teatrului Municipal Targoviste nu este la primul rol intr-un serial. A mai jucat in Narcisa Salbatica.

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Vezi cursul BNR

Referinta BNR a urcat miercuri la 4,4715 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Banca Nationala a stabilit miercuri, 4 decembrie, un curs de referinta de 4,4715 lei/euro, cu 0,31 bani mai.

Al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord ar fi intrat in dizgratie, sustin serviciile de informatii sud-coreene

Jang Song Thaek, considerat al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord si unchiul liderului Kim Jong Un, ar fi intrat in dizgratie si si-a pierdut toate functiile pe care le detinea, sustin serviciile de.

Sofia Vergara, cel mai bine platit actor de televiziune! A castigat o avere in ultimul an!

Sofia Vergara a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit actor de televiziune din Statele Unite. Actrita columbiana din Modern Family a castrigat intre iunie 2012 si iunie 2013 suma de 30 de milioane de dolari. Sofia primeste 175. 000 de dolari pentru un episod din Modern Family, iar restul banilor provin din contracte de imagine.

Actiunile marilor companii europene au inregistrat cel mai mare declin dupa luna august

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti cu cel mai mare declin dupa luna august, informeaza Bloomberg. in aceasta saptamana, investitorii asteapta date privind piata.

Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage, pe 15 decembrie, la Casa Vernescu

Casa Vernescu va gazdui pe 15 decembrie o noua editie a Fashion Bazaar, cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage. Evenimentul sustine un numar insemnat de tineri si consacrati designeri romani,.

Cine este Ignacio Garcia Bercero, seful negociatorilor UE pentru cel mai mare acord regional de comert liber din istorie

Un expert in relatii comerciale internationale care lucreaza de peste 25 de ani pentru Comisia Europeana a fost alegerea Bruxelles-ului pentru a conduce, din partea UE, negocierile cu SUA pentru cel mai mare acord de comert liber din istorie, Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP). Negociatorul-sef al UE pentru acest acord este Ignacio Garcia Bercero, principalul responsabil CE pentru relatiile comerciale cu SUA, Canada si tarile din vecinatatea UE.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )