Libnet.ro
UNICEF

07:15

GALERIE FOTO+VIDEO. Marius Copil, a doua victorie la Roland Garros |Corespondenta speciala

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO+VIDEO. Marius Copil, a doua victorie la Roland Garros |Corespondenta speciala

Meci - practic - de antrenament pentru Marius Copil in evidenta crestere de forma. Romanul nu a pierdut multa vreme pe terenul nr. 8 plin ochi 300 spectatori), in fata lui Ilya Ivashka din Bielorusia si a unei asistente care de data asta a tinut cu el. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Marius Copil a acces in turul trei al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 93 ATP, a acces, miercuri, in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, informeaza News. ro. Copil l-a invins pe Ilya Ivashka din Belarus, locul 199 ATP, scor 6-2, 6-2.

Marius Copil a reusit sa ajunga in turul trei al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul roman Marius Copil, in varsta de 27 de ani, locul 93 ATP, a reusit sa ajunga in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat fara probleme, miercuri, in ultimul tur al calificarilor turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor

Marius Copil, cap de serie nr. 1 al calificarilor de la Roland Garros, a trecut nu fara efort de primul tur, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Roland Garros: Marius Copil, in turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat, luni, in turul doi al calificarilor de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

ATP: Marius Copil, coborare de trei pozitii (se afla pe 93) - Rafael Nadal, lider in Road to London

Marius Copil se afla pe locul 93 ATP in aceasta saptamana, jucatorul nostru inregistrand o coborare de trei pozitii fata de ierarhia anterioara. Lider se mentine Andy Murray, scotianul fiind urmat de Novak Djokovic si Stan Wawrinka. In Road to London, Rafael Nadal domina ierarhia. Pe doi se gaseste Roger Federer, iar pe trei Dominic Thiem.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Meci spectaculos intre doua romance. Imagini exclusive de la antrenamentul Simonei Halep |GALERIE FOTO

Ana Bogdan s-a declarat fericita dupa doua ore si 35 de minute de inclestare cu prietena ei Alexandra Dulgheru. Un meci din calificari demn de tabloul principal, care a tinut publicul cu sufletul la gura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )