Libnet.ro
UNICEF

18:00

GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Bucuresti

Simona Halep a jucat vineri seara dupa 19:30, pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Bucuresti

Simona Halep a jucat in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

Simona Halep, victorie autoritara in sferturi la Bucuresti

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari, dupa o victorie categorica obtinuta in doua seturi in fata muntenegrencei Danka Kovinic.

LIVE Simona Halep in sferturi la Bucuresti (dupa 19:30)

Simona Halep joaca, vineri seara dupa 19:30, pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

GAME cu GAME Simona Halep in primul tur la Bucuresti

Simona Halep a debutat marti seara de la 19:30, in turneul WTA de la Bucuresti, unde jucatoarea noastra este principala favorita la castigarea turneului desfasurat pe zgura.

VIDEO Simona Halep a fost la BRD Tennis Insider; prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania

Simona Halep a fost prezenta joi seara la o editie speciala a BRD Tennis Insider, emisiunea transmisa si produsa de Treizecizero de la WTA Bucharest Open, aceasta fiind prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania. Interviul acordat de Simona a avut loc dupa ce jucatoarea a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Bucuresti, trecand de Isabella Shinikova, scor 6-4, 6-3.

LIVE Simona Halep in optimi la Bucuresti (dupa 18:30)

Simona Halep joaca in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

BRD Bucharest Open, programul zilei: Monica Niculescu, duel cu Andreea Mitu - Va debuta si Simona Halep

Monica Niculescu vs Andreea Mitu este capul de afis al zilei de marti de la BRD Bucharest Open, cele doua sportive din Romania intalnindu-se in primul meci de pe arena centrala de la ora 14:00). Simona Halep va debuta in competitie seara, nu inainte de ora 19:30, impotriva sportivei Barbora Krejcikova Cehia, locul 200 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, informeaza B1 TV. in sferturi, numarul 5 WTA a obtinut o victorie categorica in fata muntenegrencei Danka Kovinic, scor.

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep, calificare fara probleme in sferturi la Bucharest Open

Victorie in doua seturi obtinuta de Simona Halep, joi dupa-amiaza, in optimile de finala Bucharest Open contra bulgaroaicei Isabella Shinikova, numarul 156 mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )