Libnet.ro
UNICEF

18:00

VIDEO Simona Halep a fost la BRD Tennis Insider; prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep a fost la BRD Tennis Insider; prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania

Simona Halep a fost prezenta joi seara la o editie speciala a BRD Tennis Insider, emisiunea transmisa si produsa de Treizecizero de la WTA Bucharest Open, aceasta fiind prima aparitie a Simonei la o emisiune live, in ultimul an, in Romania. Interviul acordat de Simona a avut loc dupa ce jucatoarea a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Bucuresti, trecand de Isabella Shinikova, scor 6-4, 6-3. continuă pe Hotnews

VIDEO Elena Gabriela Ruse si Cristina Dinu, la BRD Tennis Insider, despre drumul catre Top 150 WTA, obiectivul lor

Elena Gabriela Ruse si Cristina Dinu au venit in studi-ul BRD Tennis Insider dupa ce au castigat impreuna in primul tur la dublu. Alaturi de ele a fost Alina Tecsor-Cercel, capitanul echipei de Fed Cup, care este invitatul permanent al emisiunii in aceasta saptamana.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a castigat, joi, meciul cu Isabella Shinikova Bulgaria, pozitia 156 WTA), scor 6-4, 6-3, in optimile de finala ale turneului BRD Bu.

Simona Halep: A fost greu sa ma acomodez

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de primul tur la Bucharest Open, turneul WTA gazduit in Capitala.

BRD Bucharest Open: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 6-1, 6-1/ Halep, in optimile competitiei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a inceput ezitant partida cu Barbora Krejcikova Cehia, locul 200 WTA), numarul cinci mondial pierzand primul set cu 6-3, dupa o evolutie lipsita parca de vlaga a fost primul meci pe zgura, dupa venirea de pe iarba de la Wimbledon). Simona a reusit sa revina, chiar daca nu a fost intr-una din cele mai bune zile ale sale, si sa se califice in turul doi de la BRD Bucharest Open, dupa o victorie in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1. Partida a durat o ora si 43 de minute.

Simona Halep, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la Arenele BNR, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorita.

Simona Halep si Patricia Tig joaca joi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si es.

BRD Bucharest Open: Simona Halep si Patricia Tig, in optimile de finala

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig joaca, joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Simona Halep si Patricia Tig vor juca joi in optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si este dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimile BRD Bucharest Open, dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )