Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, informeaza B1 TV. in sferturi, numarul 5 WTA a obtinut o victorie categorica in fata muntenegrencei Danka Kovinic, scor. continuă pe B1

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimile BRD Bucharest Open, dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Bucharest Open

Jucatoarea romana Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

Halep s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open: N-a fost deloc usor!

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Danka Kovinici din Muntenegru, locul 56 WTA si cap de serie numarul 6, calificandu-se in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, pe care l-a castigat in anul 2014.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la.

Simona Halep, victorie autoritara in sferturi la Bucuresti

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari, dupa o victorie categorica obtinuta in doua seturi in fata muntenegrencei Danka Kovinic.

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Bucuresti

Simona Halep a jucat vineri seara dupa 19:30, pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

LIVE Simona Halep in sferturi la Bucuresti (dupa 19:30)

Simona Halep joaca, vineri seara dupa 19:30, pentru un loc in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a castigat, joi, meciul cu Isabella Shinikova Bulgaria, pozitia 156 WTA), scor 6-4, 6-3, in optimile de finala ale turneului BRD Bu.

Simona Halep, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la Arenele BNR, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )