Libnet.ro
UNICEF

18:00

GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Bucuresti

Simona Halep a jucat in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep in optimi la Bucuresti (dupa 18:30)

Simona Halep joaca in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

GAME cu GAME Simona Halep in primul tur la Bucuresti

Simona Halep a debutat marti seara de la 19:30, in turneul WTA de la Bucuresti, unde jucatoarea noastra este principala favorita la castigarea turneului desfasurat pe zgura.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimile BRD Bucharest Open, dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Bucharest Open

Jucatoarea romana Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

Simona Halep si Patricia Tig vor juca joi in optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si este dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

BRD Bucharest Open: Simona Halep si Patricia Tig, in optimile de finala

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig joaca, joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Simona Halep ajunge in optimi la Bucuresti dupa un meci de trei seturi

Revenita pe zgura dupa aventura pe iarba de la Wimbledon, Simona Halep s-a reacomodat mai greu la suprafata turneului WTA de la Bucuresti, dar dupa ce si-a intrat in ritm nimic nu i-a mai stat in cale.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a castigat, joi, meciul cu Isabella Shinikova Bulgaria, pozitia 156 WTA), scor 6-4, 6-3, in optimile de finala ale turneului BRD Bu.

Simona Halep, calificare fara probleme in sferturi la Bucharest Open

Victorie in doua seturi obtinuta de Simona Halep, joi dupa-amiaza, in optimile de finala Bucharest Open contra bulgaroaicei Isabella Shinikova, numarul 156 mondial.

Simona Halep si Patricia Tig joaca joi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si es.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )