Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gandurile negative te imbolnavesc. Acestea sunt cele mai frecvente boli

Antena3 Antena3,
Gandurile negative te imbolnavesc. Acestea sunt cele mai frecvente boli

In cazul in care acumularea de emotii depaseste pragul de suportabilitate, aceste descarcari emotionale ajung pana in planul fizic si incep sa se manifeste tot felul de afectiuni ale corpului, de la cele. continuă pe Antena3

Gandurile negative te imbolnavesc! Acestea sunt cele mai frecvente boli

Asa cum gandurile pozitive ne influenteaza starea de sanatate, si cele negatve ne afecteaza mai mult decat am crede. De fapt, gandurile negre pot duce si la deteriorarea starii de sanatate si implicit la aparitia unor boli. Persoanele stresate si ingrijorate se imbolnavesc de ulcer, tinerii care nu au suficienta incredere in ei se confrunta cu acneea, iar cei care sunt nemultumiti de realizarile lor fac boli de ficat.

Traditii si obiceiuri de Craciun. Acestea sunt cele mai bizare obiceiuri de Craciun din intreaga lume

Iata care sunt cele mai neobisnuite traditii de Craciun din intreaga lume. Austria: Mosul cel rau Desi majoritatea copiilor din lume il asteapta pe Mos Craciun, in Austria, in luna decembrie, copiii care nu au.

HOROSCOP 2019. Acestea sunt cele mai fericite zodii in 2019

Potrivit astrelor, acestea vor fi cele mai norocoase semne zodiacale din 2019: HOROSCOP Capricorn Este timpul sa stralucesti! 2019 este anul tau. incepi sa te simti foarte confortabil cu.

Acestea sunt cele mai comune alergii de iarna

Alergiile sunt adesea confundate cuvirozelepe perioada iernii, deoarece o parte dintre simptome coincid in cazul celor doua afectiuni. Aerul este mai uscatiarna, iar mucoasele se usuca si ele mai.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume. Vezi daca se afla si Romania in top

Franta se afla pe primul loc in topul celor mai vizitate tari din lume. Aproximativ 84,5 milioane de turisti merg sa viziteze tara, fiind urmata apoi de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de.

Cele mai frumoase rochii de seara purtate de vedete in 2018

Agenda evenimentelor mondene este una foarte aglomerata an de an. Vedetele din Romania participa cu rigurozitate la acestea, iar pentru cele mai importante petreceri din an, acestea isi pregatesc, uneori, tinutele si cu luni inainte. Aparitiile vedetelor de pe covorul rosu sunt impecabile, studiate si alese cu ajutorul stilistilor. Iata care au fost cele mai frumoase rochii si outfituri purtate de vedete in 2018.

Tudorel Toader: Argumentele pentru revocarea lui Lazar sunt mult mai puternice decat cele pe care le-am adus impotriva lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, in cadrul unei emisiuni TV, ca argumentele pentru revocarea procurorului general Augustin Lazar sunt mult mai puternice decat cele pe care le-a adus cand a.

Cele mai proaste filme din 2018: nici daca ai fi platit, n-ar trebui sa le vezi

Nu toti suntem perfecti si, drept urmare, nici operele pe care le facem, fie ele romane sau filme, nu sunt toate bune. Mai departe iti prezint cele mai proaste filme anului 2018. Filmele pe care.

Sunt tot mai multe cazuri de cancer de esofag inferior. Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de un astfel de pericol

Avem din ce in ce mai multa simptomatologie de reflux gastroesofagian, iar consecinta este una dintre cele mai grave. Asta pentru ca leziunile care apar in esofagul inferior din cauza refluxului sunt leziuni care du.

Cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei Pestritu in 2018

Anul 2018 a fost unul complex pentru Adelina Pestritu, a fost anul in care a experimentat cele mai intense trairi si emotii, a trecut prin experienta sarcinii, a nasterii si a devenit mama. Vedeta a fost in permanenta cu zambetul pe buze, mereu chic, la moda si eleganta. Iata care au fost cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei in 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )