Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gareth Bale, oficial la Real Madrid

Online Sport Online Sport,
Gareth Bale, oficial la Real Madrid

Gareth Bale nu mai este coleg cu Vlad Chiriches. Real Madrid si Tottenham Hotspur au anuntat duminica seara mutarea oficiala a lui Gareth Bale. Atacantul galez si-a facut bagajele din Anglia si ajunge in Spania intr-o mutare ce aduce in fotbal cel mai mare transfer din istorie. Prezentarea sa oficiala are loc luni, de la ora 14:00. continuă pe Online Sport

Real Madrid a cheltuit 181 de milioane de euro pentru transferuri

Aproapiata venire a lui Gareth Bale la Real Madrid ar urca cifra sumelor cheluite in aceasta vara in transferuri la valoarea de 181 de milioane de euro.

Gareth Bale este in mod oficial noul jucator al formatiei Real Madrid

Clubul Real Madrid a anuntat pe site-ul sau oficial, duminica, ca l-a achizitionat pe fotbalistul galez Gareth Bale de la Tottenham Hotspur, relateaza Mediafax. Potrivit rerpezentantilor clubului, Bale a semnat.

Real Madrid - Athletic Bilbao: 3-1. Real a jucat la ora de matineu pentru a putea fi vazuta de fanii din estul Asiei

Real Madrid a invins duminica Athletic Bilbao, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu 3-1. Carlo Ancelotti a bifat, astfel, a treia victorie consecutiva la carma gruparii de pe Santiago Bernabeu. Partida s-a jucat de la ora 13. 00, pentru a putea fi vizionata la ore decente de telespectatorii din estul Asiei.

Real Madrid continua seria pozitiva in mandatul lui Ancelotti

Trei victorii din trei posibile pentru Real Madrid in noul sezon de Primera Division. Formatia din capitala Spaniei s-a impus, duminica dupa-amiaza, cu 3-1, pe teren propriu, in fata bascilor de la Athletic Bilbao.

VIDEO Real Madrid - Athletic Bilbao 3-1/ Isco a reusit o dubla

Real Madrid a castigat partida cu Athletic Bilbao, scor 3-1, intr-o disputa contand pentru etapa cu numarul trei din Primera Division. Isco a reusit o dubla, in timp ce Ronaldo a bifat primul gol al stagiunii. In urma acestui succes, echipa lui Carlo Ancelotti are punctaj maxim.

Real Madrid - Athletic Bilbao: 3-1. Cristiano Ronaldo a inscris pentru prima data in acest sezon, Isco a reusit dubla

Real Madrid a invins duminica Athletic Bilbao, intr-un meci disputat pe teren propriu si incheiat cu 3-1. Carlo Ancelotti a bifat, astfel, a treia victorie consecutiva la carma gruparii de pe Santiago Bernabeu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )