Libnet.ro
UNICEF

16:00

Incendiul din Colectiv: Autoritatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv: Autoritatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate

Autoratatile ofera date contradictorii despre victimele neidentificate dupa incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti. continuă pe România Liberă

Incendiul din Colectiv: Bloggerul Claudiu Petre a murit, dupa ce a ajutat mai multi tineri sa scape din club

Bloggerul Claudiu Petre, care a fost dat disparut vineri noaptea, este una dintre persoanele care au murit in incendiul din Colectiv. Barbatul a fost identificat abia duminica de familie, deoarece martorii au sustinut ca a scapat cu viata din club, dar s-a intors sa ii ajute pe cei care nu au reusit sa scape.

Incendiul din Colectiv. Internautii se mobilizeaza pe Facebook: Nimeni in cluburi!

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru a nu merge diseara in cluburi, in semn de protest fata de conditiile precare din localurile de noapte, dupa incendiul din Colectiv.

Ce masuri vor lua autoritatile dupa incendiul din Colectiv

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat ca echipe de control formate din pompieri si politisti vor incepe sa controleze cluburile, discotecile, cinematografele, barurile, mall-urile si alte incinte in care sunt aglomerari mari de persoane, in urma incendiului din Colectiv, in urma caruia au murit 30 de persoane.

Marturia cutremuratoare a unei asistente, despre incendiul din Colectiv: Tinerii desfigurati urlau sa ii iau

O noua marturie tulburatoare a unei martore la incendiul din clubul Colectiv a aparut in spatiul public. O asistenta cu 22 de ani de experienta, care lucreaza la Serviciul de Ambulanta, a rememorat, pe Facebook, noaptea incendiului.

Incendiul din Colectiv relatat in regim de Breaking News de media internationala

Agentiile de presa si cateva canale internationale de televiziune relateaza, in ultimele 12 ore, in regim de Breaking News, despre incendiul din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv. Marturie a unei supravietuitoare: in spatele meu, s-au calcat in picioare. Dupa ce am iesit afara, am auzit o bubuitura infundata

Una din persoanele participante la concertul din clubul Colectiv a povestit, pe Facebook, despre momentele de groaza prin care a trecut cu familia ei, dupa izbucnirea incendiului.

Postare emotionanta a fotografei Teodora Maftei cu doar patru zile inainte de incendiul din Colectiv

Fotografa Teodora Maftei, care a fost ranita in incendiul din clubul Colectiv, a postat in urma cu cateva zile un mesaj in care sarbatoarea faptul ca au trecut cinci ani de cand viata ei a intrat pe un fagas normal. Fotografa a fost operata in trecut de sapte ori, din care de trei ori pe creier, din cauza unei acumulari de lichid aflata pe creierul mic.

Actiune pentru jurnalista Teodora Maftei, ranita in incendiul din Colectiv

O expozitie cu vanzare cu fotografii realizate de jurnalista Teodora Maftei, ranita grav in incendiul din clubul Colectiv, se va desfasura luni, de la ora 19. 00, la The London Street Atelier din Bucuresti, iar fondurile stranse vor fi folosite de familia acesteia pentru ajutarea tinerei.

Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium, a murit in incendiul din Colectiv

Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium, a murit in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti.

Incendiul din Colectiv. Ultimele trei victime au fost identificate: un minor este pe lista

Ultimele trei victime din cele 27 de persoane decedate in incendiul din clubul Colectiv, au fost identificate, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )