Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gasca de Acasa concerteaza in noaptea de Anul Nou la Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Gasca de Acasa concerteaza in noaptea de Anul Nou la Baia Mare

Program saracacios pentru baimareni, in noaptea de Revelion. Primaria organizeaza un concert cu o singura trupa locala si un foc de artificii. Chiar daca Gasca de Acasa este considerata una dintre cele mai bune trupe locale si nu numai), este singura care va incalzi atmosfera si inimile baimarenilor in noaptea dintre ani, conform programului afisat de Primaria Baia Mare. continuă pe Adevărul

Doua persoane suspectate ca planuiau de anul nou un atac terorist in Bruxelles, arestate in Belgia

Politia belgiana a arestat doua persoane in locatii diferite duminica si luni, ambele suspectate ca planuiau un atac in Bruxelles in noaptea de anul nou, au anuntat procurorii federali, citati de Reuters.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai frumoase MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Mesaje de Anul Nou. Idei de urari pe care sa le trimiti apropiatilor de Revelion

Mesaje de Anul Nou. La cumpana dintre ani puteti trimite mesaje si urari de bine apropiatilor prin intermediul unor SMS-uri amuzante, potrivit ziarulunirea. ro.

Sanse duble de castig la tragerile Loto de Anul Nou. Marele premiu la 6/49, necastigat din aprilie

Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri pentru Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 si organizeaza trageri speciale de Anul Nou, in 30 decembrie jucatorii putand participa, cu acelasi bilet, atat la tragerea principala, cat si la cea suplimentara.

Sanse duble de castig la tragerile Loto de Anul Nou. Marele premiu la 6/49, necastigat din aprilie

Loteria Romana suplimenteaza fondul de castiguri pentru Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 si organizeaza trageri speciale de Anul Nou, in 30 decembrie jucatorii putand participa, cu acelasi bilet, atat la tragerea.

Orchestra Simfonica Bucuresti sustine un Concert Extraordinar de Anul Nou

Orchestra Simfonica Bucuresti va sustine, in data de 30 decembrie, la Sala Palatului, un Concert Extraordinar de Anul Nou.

FOTO: Traditii culinare de Anul Nou

Noaptea dintre ani aduce cu sine promisiunea ca noul an va fi mai bun decat cel care tocmai a trecut. Astfel, in jurul lumii au aparut diverse traditii culinare, menite sa aduca noroc celor care le consuma in noaptea de Revelion.

Revelion in plina criza. Unii moldoveni vor plati zeci de mii de lei pentru a manca foie gras si caracatita de Anul Nou

In noaptea de Revelion, unii moldoveni vor plati sute de euro pentru bruschette cu foie gras si piept de rata cu lavanda, iar altii se vor multumi cu traditionala salata Olivie, racituri si sarmale servite in intimitatea propriului camin. Ofertele localurilor din Chisinau sunt diferite, dar raman destul de scumpe, intrucat majoritatea depasesc suma de 1. 000 de lei pentru o persoana.

MAE: Restrictii de circulatie de Anul Nou pentru camioane

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare cu ocazia Anului Nou, sunt restrictii de circulatie pentru autovehiculele de transport marfa a caror masa totala depaseste greutatea de 7,5 tone, potrivit unui comunicat al MAE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )