Libnet.ro
UNICEF

19:30

GATA, S-A AFLAT TOTUL: RELATIA dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

B1 B1,
GATA, S-A AFLAT TOTUL: RELATIA dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018 are o relatie speciala cu Mihai Bendeac. continuă pe B1

Au aparut IMAGINILE INTERZISE cu Mihai Bendeac si Roxana Vancea: Toti fanii au ramas cu gura cascata!

Roxana Vancea a dat datalii inedite despre relatia pe care o are cu Mihai Bendeac, controversatul star al Antenei 1.

Mihai Bendeac a inceput sa planga la iUmor. Ce l-a impresionat atat de tare pe juratul de la Antena 1

Mihai Bendeac a fost luat prin surprindere, motiv pentru care controlul de sine l-a lasat, iar lacrimile au inceput sa curga pe chipul actorului. Juratul emisiunii iUmor a avut parte de o surpriza ca la carte care i-a starnit nenumarate emotii si stari. Ce l-a facut sa nu se mai poata abtine si sa inceapa .

A luat foc blocul in care locuieste Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a trecut prin clipe de groaza saptamana aceasta, cand blocul din capitala in care locuieste a luat foc! Iata ce povesteste actorul despre momentele de cosmar! .

Incendiu, in blocul in care locuieste Mihai Bendeac. Vedeta iUmor era acasa in acel moment. Ce a urmat

Mihai Bendeac a tras o sperietura pe cinste! Juratul de la iUmor s-a trezit cu fum in casa si nu stia de ce, mai apoi a inceput sa inspecteze locul si sa vada sursa. Dupa ce s-a uitat bine in toata locuinta, a iesit afara pentru a avea o imagine de ansamblu. Actorul s-a filmat .

TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: MARTURISIRI FARA PERDEA, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac a publicat un mesaj inedit in ziua in care fratele sau mai mic, Andrei, a implinit 18 ani.

SOC: Blocul lui Mihai Bendeac a luat FOC! Apartamentul actorului, PLIN DE FUM! Din pacate, s-a intamplat ...

Mihai Bendeac a tras o sperietura sora cu moartea cand a luat parte la un incendiu de proportii. Focul a izbucnit la un apartament din blocul in care el locuieste, iar fumul a ajuns peste tot, inclusiv in.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac si-a lasat toti fanii masca! IMAGINI BOMBA CU O VEDETA DIN ROMANIA! BARBATII AU RAMAS SOCATII CAND AU VAZUT-O GOALA Controversatul actor a publicat un mesaj inedit pentru parintii.

Care e relatia dintre Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu la filmarile pentru Sacrificiul. Serialul aproape ca i-a despartit

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu formeaza un cuplu atat pe platourile de filmare, cat si in viata reala de multi ani. Cu toate acestea, ceea ce uneste, de multe ori poate sa si desparta. Ce se intampla cu iubirea lor, in vreme ce filmarile curg? Care e relatia dintre Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu la .

ASTA DA BOMBA! S-a aflat TOTUL despre relatia dintre Fuego si Mirabela Dauer!

Celebra Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubite si mai indragite artiste din Romania! Fuego a tinut sa-i transmita un mesaj extrem de emotionant, de ziua ei.

Subiectele zilei: Cazul Caracal. Ce spune Traian Berbeceanu despre relatia dintre politisti si interlopi; Totul pentru Rovana Plumb. De ce risca prim-ministrul Dancila legitimitatea Romaniei in UE; Istoria tradarilor lui Victor Ponta: de la Adrian Nastas

Chirica, discurs grosolan! Romania a dat cei mai slabi muncitori pe santierele europene. Noi declaratii jignitoare, de neinteles, ale primarului Mihai Chirica. Doi cercetatori clujeni sustin ca nivelul apelor creste indiferent de actiunile oamenilor. Chiar si cresteri de o jumatate de metru sau un metru devin problematice.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )