Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat din nou, pentru meciurile nationale cu Ungaria si Turcia

B1 B1,
Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat din nou, pentru meciurile nationale cu Ungaria si Turcia

Pentru meciurile echipei Romaniei cu Ungaria si Turcia, gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat. Lucrarile de intretinere ale stationului sunt inca in desfasurare. Pana acum s-au cheltuit deja 100. continuă pe B1

Mircea Sandu: Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat, arata exceptional

Romania va evolua impotriva Ungariei si Turciei pe un gazon nou, suprafata de joc de pe Arena Nationala fiind schimbata. Asteptam un stadion arhiplin. Gazonul arata exceptional, va fi o atmosfera fantastica, a precizat Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

FOTO Gazonul de pe Arena Nationala a fost inlocuit si arata impecabil

Gazonul de pe Arena Nationala a fost schimbat dupa meciul pe care Steaua l-a jucat cu Legia Varsovia in turul play-off-ului Ligii Campionilor. Cu trei zile inainte de dubla cu Ungaria si Turcia, covorul verde se prezinta impecabil.

Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania-Ungaria: E mai bun decat cel de pe Wembley. Mai e nevoie insa de 1 milion de euro pentru a rezista pe termen lung

Romania - Ungaria / Inaugurata in urma cu doi ani, Arena Nationala a avut permanent un calcai al lui Ahile: gazonul. Covorul verde trebuia inlocuit o data la cateva luni, insa acum Primaria sustine ca a rezolvat problema.

Gazonul de pe Arena Nationala arata impecabil inainte de Romania-Ungaria: E mai bun decat cel de pe Wembley

Romania - Ungaria / Inaugurata in urma cu doi ani, Arena Nationala a avut permanent un calcai al lui Ahile: gazonul. Covorul verde trebuia inlocuit o data la cateva luni, insa acum Primaria sustine ca a rezolvat problema.

Kim Kardashian se dezbraca din nou pentru PLAYBOY!

Daca nu a reusit sa ajunga pe coperta revistei Vogue, Kim Kardashian face ce stie mai bine: se dezbraca pentru Playboy. Kim este determinata sa arate perfect dupa nastere si este dipusa sa-si arate corpul intr-un nou pictorial incendiar pentru Playboy. Kim a pozat in Playboy in anul 2007, iar ulterior a declarat ca regreta acest lucru. Continue reading .

Adrian Mutu il ia la misto pe Victor Piturca: Daca eram convocat, ar fi fost 50.000 de oameni pe Arena Nationala!

Adrian Mutu inca nu s-a impacat cu ideea ca nu a fost convocat de Victor Piturca pentru dubla cu Ungaria si Turcia si l-a intepat din nou pe selectioner pentru ca nu a apelat la serviciile sale.

Trafic rutier restrictionat vineri in zona stadionului Arena Nationala pentru meciul de fotbal Romania-Ungaria

Traficul rutier va fi restrictionat vineri pe mai multe strazi din zona stadionului Arena Nationala pentru meciul de fotbal dintre echipele nationale ale Romaniei si Ungariei, informeaza miercuri Brigada Rutiera Bucuresti printr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

Bulevardul Regina Elisabeta din centrul Capitalei a fost din nou blocat, joi seara, de peste o mie de persoane. Oamenii protosia Montana. In mai multe orase din tara oamenii au iesit pe strazi si au transmis mesaje de solidaritate cu Bucurestiul. CITITI SI:Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Protestele de la Bucuresti, alaturi de manifestari similare desfasurate duminica in alte orase din tara, au inceput dupa ce Guvernul a aprobat, in 27 august, un proiect de .

Rusescu a jucat din nou la Sevilla dupa o luna

Raul Rusescu a evoluat din nou in echipa celor de la FC Sevilla, miercuri seara. El a jucat titular si a fost de cateva ori aproape de gol.

Lady Gaga e nerabdatoare sa porneasca din nou in turneu!

Show-ul pe care excentrica artista l-a sustinut pe 1 septembrie in cadrul festivalului iTunes din Londra i-a redeschis apetitul cantaretei de a pleca din nou in turneu. Si inainte de acest recital Lady Gaga a declarat de nenumarate ori ca abia asteapta sa urce din nou pe scena si sa cante in fata fanilor sai.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )