Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rusescu a jucat din nou la Sevilla dupa o luna

Online Sport Online Sport,
Rusescu a jucat din nou la Sevilla dupa o luna

Raul Rusescu a evoluat din nou in echipa celor de la FC Sevilla, miercuri seara. El a jucat titular si a fost de cateva ori aproape de gol. continuă pe Online Sport

A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

Bulevardul Regina Elisabeta din centrul Capitalei a fost din nou blocat, joi seara, de peste o mie de persoane. Oamenii protosia Montana. In mai multe orase din tara oamenii au iesit pe strazi si au transmis mesaje de solidaritate cu Bucurestiul. CITITI SI:Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Protestele de la Bucuresti, alaturi de manifestari similare desfasurate duminica in alte orase din tara, au inceput dupa ce Guvernul a aprobat, in 27 august, un proiect de .

Lady Gaga e nerabdatoare sa porneasca din nou in turneu!

Show-ul pe care excentrica artista l-a sustinut pe 1 septembrie in cadrul festivalului iTunes din Londra i-a redeschis apetitul cantaretei de a pleca din nou in turneu. Si inainte de acest recital Lady Gaga a declarat de nenumarate ori ca abia asteapta sa urce din nou pe scena si sa cante in fata fanilor sai.

David Cameron: Siria va folosi din nou arme chimice in lipsa unei actiuni militare a SUA

Premierul britanic David Cameron a declarat, miercuri, ca, in opinia sa, guvernul sirian va folosi din nou arme chimice impotriva propriului popor daca Statele Unite ale Americii nu vor lansa o actiune militara in.

Proiectul Rosia Montana a blocat, din nou, Centrul Capitalei. ...

Jandarmii incearca sa elibereze strada. Protestatarii au cerut demisia Guvernului. Ei spera sa aduca in Piata Universitatii peste 2. 000 de manifestanti pentru a porni, din nou, in mars spre Piata Victoriei. --- Traficul pe Bulevardul regina Elisbeta, in zona Pietei Universitatii, este blocat de protestatari. Sute de oameni s-a asezat, pe jos, pe strada. Ei vor oprirea proiectului Rosia Montana. Unii dintre protestatari au agresat reporterii echipelor de televiziune, venite la fata .

Celebrul personaj Hercule Poirot, detectivul Agathei Christie, va aparea intr-un nou roman, dupa 38 de ani

Celebrul detectiv creat de scriitoarea Agatha Christie, Hercule Poirot, va fi readus la viata intr-un roman nou al autoarei britanice Sophie Hannah, a precizat miercuri Acorn Productions, care detine drepturile pentru scriitoarea decedata in 1976, scrie AFP.

Kim Kardashian se dezbraca din nou pentru PLAYBOY!

Daca nu a reusit sa ajunga pe coperta revistei Vogue, Kim Kardashian face ce stie mai bine: se dezbraca pentru Playboy. Kim este determinata sa arate perfect dupa nastere si este dipusa sa-si arate corpul intr-un nou pictorial incendiar pentru Playboy. Kim a pozat in Playboy in anul 2007, iar ulterior a declarat ca regreta acest lucru. Continue reading .

Gigi Becali, din nou in fata tribunalului.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, recursurile fata de hotararea Tribunalului Capitalei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de sase luni, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie, transmite Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis in 27 iunie, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare. Decizia a fost atacata cu .

Gigi Becali, din nou in fata instantei. Omul de afaceri afla cat timp va sta in inchisoare.

Curtea de Apel Bucuresti judeca, marti, recursurile fata de hotararea Tribunalului Capitalei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali, prin care acestuia i-a fost aplicat un spor de sase luni, finantatorul Stelei avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie, transmite Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis in 27 iunie, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare. Decizia a fost atacata cu .

Cancellara castiga etapa contratimp de la Tarazona. Nibali din nou in rosu

Elvetianul Fabian Cancellara de la echipa RadioShack s-a impus, miercuri, in contratimpul individual din Turul Spaniei desfasurat pe un traseu valonat in jurul localitatii Tarazona.

Liviu Dragnea, din nou la DNA: Sper sa ii conving ca sunt nevinovat.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca spera sa ii convinga pe procurori ca este nevinovat in dosarul referendumului din 2012. Vicepremierul Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare in dosarul privind referendumul din 2012 de demitere a sefului statului. Procurorii DNA sustin ca Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta in scopul obtinerii unei prezente de minimum .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )