Libnet.ro
UNICEF

09:30

A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

România Liberă România Liberă,
A cincea zi de proteste, la Bucuresti. Peste o mie de oameni au blocat, din nou, Bulevardul ...

Bulevardul Regina Elisabeta din centrul Capitalei a fost din nou blocat, joi seara, de peste o mie de persoane. Oamenii protosia Montana. In mai multe orase din tara oamenii au iesit pe strazi si au transmis mesaje de solidaritate cu Bucurestiul. CITITI SI:Proteste ROSIA MONTANA. Sute de oameni blocheaza CENTRUL CAPITALEI Protestele de la Bucuresti, alaturi de manifestari similare desfasurate duminica in alte orase din tara, au inceput dupa ce Guvernul a aprobat, in 27 august, un proiect de . continuă pe România Liberă

Proiectul Rosia Montana a blocat, din nou, Centrul Capitalei. ...

Jandarmii incearca sa elibereze strada. Protestatarii au cerut demisia Guvernului. Ei spera sa aduca in Piata Universitatii peste 2. 000 de manifestanti pentru a porni, din nou, in mars spre Piata Victoriei. --- Traficul pe Bulevardul regina Elisbeta, in zona Pietei Universitatii, este blocat de protestatari. Sute de oameni s-a asezat, pe jos, pe strada. Ei vor oprirea proiectului Rosia Montana. Unii dintre protestatari au agresat reporterii echipelor de televiziune, venite la fata .

Proiectul ROSIA MONTANA a blocat, din nou, CENTRUL CAPITALEI. ...

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, spune ca protestul din Piata Universitatii nu este autorizat. Protestatarii vor sa plece spre Guvern. Ei sustin ca vor veni la Universitate toata saptamana. --- Bulevardul Elisabeta din centrul Bucurestiului este inca blocat. Troleibuzele s-au blocat in multime. Protestatarii au venit in Piata Universitatii cu steaguri si biciclete. Cei mai multi s-au asezat pe carosabil. Multimea este linistita. --- O persoana a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )