Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gazprom cere Ucrainei penalitati de 11,4 miliarde dolari pentru incalcarea contractului de livrare de gaze

B1 B1,
Gazprom cere Ucrainei penalitati de 11,4 miliarde dolari pentru incalcarea contractului de livrare de gaze

Gazprom a trimis, joi, companiei ucrainene Naftogaz o nota de plata de 11,4 miliarde de dolari reprezentand penalitati datorate de partea ucraineana, care a cumparat anul trecut circa o treime din gazele naturale. continuă pe B1

RAZBOI ECONOMIC. Gazprom cere Ucrainei alte 11,4 MLD. dolari

Grupul rus Gazprom a solicitat companiei ucrainene de stat Naftogaz sa-i plateasca suma de 11,4 miliarde de dolari pentru ca in 2013 nu a importat intreaga cantitate de gaze naturale pentru care s-a angajat prin contract, a declarat directorul general.

Gazpromul rusesc cere 11,388 miliarde de dolari Naftogazului ucrainean

Compania rusa Gazprom sustine ca Naftogaz, compania partenera din Ucraina, trebuie sa plateasca 11,388 miliarde de dolari, potrivit principiului de business take-or-pay, pentru ca nu a preluat gaz in 2013.

Apple a vandut peste 43 de milioane de iPhone-uri intr-un trimestru in care profitul a depasit 10 miliarde dolari

Apple a raportat in primele trei luni ale anului venituri de 45,6 miliarde dolari, in crestere cu 5% si profit de 10,2 miliarde dolari, avans de 7% fata de primul sfert din 2013. Vanzarile de iPhone au depasit 43 milioane unitati, dar cele de iPad au scazut la sub 17 milioane unitati.

Gigantul industrial General Electric vrea sa preia Alstom, intr-o tranzactie evaluata la 13 miliarde dolari. Ambele au fabrici in Romania

General Electric, cel mai mare conglomerat industrial din lume, vrea sa preia compania franceza Alstom intr-o tranzactie de 13 miliarde dolari, scrie Bloomberg, care citeaza surse apropiate.

Facebook a avut venituri de 2,5 miliarde dolari trimestrul trecut, in crestere cu 72%

Veniturile Facebook au totalizat 2,5 miliarde dolari in primele trei luni ale lui 2014, ceea ce inseamna un avans de 72% fata de Q1 2013. Profitul net s-a triplat, iar numarul de utilizatori a ajuns la 1,28 miliarde, dintre care 800 de milioane intra zilnic pe retea.

Producatorul Botox a primit o oferta de preluare de 47 miliarde dolari

Compania canadiana Valeant Pharmaceuticals International si investitorul Bill Ackman ofera 47 de miliarde dolari pentru compania Allergen, producatorul Botox, propunere care ar putea duce la formarea unuia dintre cele mai mari grupuri farmaceutice la nivel mondial, relateaza Reuters, conform Mediafax.

Novartis cumpara o divizie a GSK pentru 14,5 miliarde dolari

Producatorul elvetian de medicamente Novartis a anuntat, astazi, ca va intreprinde o reorganizare majora a portofoliului de produse, care include vanzarea mai multor afaceri si achizitia unei divizii a companiei britanice GlaxoSmithKline GSK), intr-o serie de tranzactii ce depasesc 25 miliarde dolari, potrivit Wall Street Journal.

Rusia ameninta Ucraina cu penalitati de 11,4 mld. dolari pentru gazele naturale

Gazprom, producatorul de gaze naturale controlat de statul rus, a trimis companiei ucrainene Naftogaz o nota de plata de 11,4 miliarde de dolari. Ucraina datoreaza penalitati ca urmare a achizitiilor de gaze naturale facute anul trecut, doar o treime.

Medvedev: Ajutorul nostru dat Ucrainei depaseste 250 de miliarde de dolari

Ajutorul financiar al Rusiei, destinat Ucrainei in intreaga perioada post-sovietica, a depasit un sfert de trilion de dolari, spune premierul de la Moscova, Dmitri Medvedev. Prezent ieri la o declaratie comuna a p.

General Electric, in negocieri pentru a cumpara Alstom pentru 13 miliarde de dolari (mass-media). Grupul francez are proiecte majore in Romania

Gigantul american General Electric GE) este in discutii avansate pentru a cumpara grupului industrial francez Alstom pentru mai mult de 13 miliarde dolari,, scrie agentia de stiri Bloomberg citata de AFP. Cele doua grupuri ar putea anunta un acord incepand de saptamana viitoare a scris agentia americana de stiri, citand persoane apropiate situatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )