Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gazprom ar putea opri livrarile de gaz pentru Republica Moldova din cauza datoriilor

B1 B1,
Gazprom ar putea opri livrarile de gaz pentru Republica Moldova din cauza datoriilor

Compania rusa Gazprom ameninta ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Republica Moldova din cauza datoriei acumulate, au anuntat marti reprezentantii Moldovagaz, potrivit jurnal. md. Compania a. continuă pe B1

Gazprom ameninta ca va taia gazul spre Republica Moldova

Concernul rus Gazprom ameninta ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Republica Moldova din cauza datoriei acumulate, au indicat azi reprezentantii Moldovagaz in cadrul unei sedinte desfasurate la sediul Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica, potrivit jurnal. md.

Gazprom ameninta ca va taia gazul spre Republica Moldova

Gazprom ameninta ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Republica Moldova din cauza datoriei acumulate, au indicat marti reprezentantii Moldovagaz in cadrul unei sedinte desfasurate la sediul.

Muzica lui Bach revine la Chisinau. Cat costa organizarea unui festival international in Republica Moldova

Festivalul International J. Bach revine in forta pentru al cincilea an consecutiv. in perioada 27 martie-3 aprilie se vor tine patru spectacole grandioase cu invitati valorosi din Ungaria, Rusia, Romania, Ucraina si Republica Moldova.

Ministrul rus de externe: Republica Moldova a luat-o pe urmele Ucrainei. Chisinaul promoveaza o politica discriminatorie fata de presa rusa

Ministerul rus de Externe a acuzat Chisinaul ca incalca drepturile si libertatile fundamentale ale omului si promoveaza o politica discriminatorie fata de presa din Rusia, dupa ce Republica Moldova i-a.

Inca un ziarist rus a fost declarat indezirabil in Republica Moldova / Armen Gasparean a fost oprit pe aeroportul din Chisinau si trimis in Rusia

Prezentatorul postului TV Rossia Today, bloggerul si scriitorul rus Armen Gasparean, a fost declarat persoana indezirabila pe teritoriul Republicii Moldova, anunta Publika. md. Acesul acestuia in Moldova a fost interzis pana in 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )