Libnet.ro
UNICEF

09:00

Gazul din Marea Neagra a ajuns sa se negocieze in biroul lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Gazul din Marea Neagra a ajuns sa se negocieze in biroul lui Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns sa faca pe cont propriu legi de care depinde securitatea energetica a Romaniei, dupa ce negocierile privind legea offshore de exploatare a gazelor din Marea Neagra s-au mutat din Parlament in propriul sau birou. continuă pe Adevărul

Austriecii de la OMV, optimisti in privinta proiectului din Marea Neagra

Grupul austriac OMV este increzator ca in lunile urmatoare Romania va pune la punct un cadru de reglementare acceptabil pentru proiectul sau de explorare din Marea Neagra astfel ca, la scurt timp, compania va putea da unda verde pentru o investitie in.

Veniturile din exploatarea gazelor din Marea Neagra trebuie sa se intoarca in sectorul energetic

Legea offshore va ajunge din nou in Comisie, peste una- doua saptamani, potrivit domnului Virgil Popescu, vicepresedintele Comisiei pentru Industrii si Servicii, Camera Deputatilor. Domnia sa a precizat: Legea offshore s-a intors in Parlament, este la colegii din senat, probabil intr-o saptamana-doua va intra in Comisie. A fost nevoie de legea offshore pentru a rezolva anumite probleme. De exemplu, daca cineva vrea sa inceapa o exploatare in Marea Neagra, nu stie cine trebuie sa-i dea permisele de constructii. Fiind vorba de o exploatare in apele teritoriale ale Marii Negre, in jurisdictia cui intra? A judetului Constanta? Este clar ca aveam o problema legata de eliberarea permiselor de constructii, a avizelor, plus partea fiscala. Virgil Popescu a precizat ca partea fiscala a starnit cele mai mari controverse.

O tromba marina spectaculoasa a fost surprinsa in Marea Neagra - VIDEO

O tromba marina spectaculoasa a fost surprinsa in Marea Neagra, in apropiere de tarm. Imaginile au fost postate pe o retea de socializare. Tromba a fost filmata de pe tarm joi, 6 septembrie, la.

Liderul PSD Neamt, despre razboiul din partid: Discutia e despre presiunea de a da gazele din Marea Neagra de pomana

Presedintele PSD Neamt sustine ca discutiile despre nemultumirile din partid sunt o falsa tema, si ca, in spatele lor, s-ar ascunde de fapt o alta problema.

COSMARUL BREXIT: Anunt de ultima ora! Vizeaza toti romanii din MAREA BRITANIE

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )