Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF, a dispus evacuarea Antenei 3 si popriri pe datoriile pe care Mihai Gadea si Daniel Constantin le au fata de Dan Voiculescu

Hotnews Hotnews,
 Gelu Diaconu, fostul sef ANAF, a dispus evacuarea Antenei 3 si popriri pe datoriile pe care Mihai Gadea si Daniel Constantin le au fata de Dan Voiculescu

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, a dispus emiterea unei somatii de evacuare a Antenei 3 si a celorlalte firme care au sediul in cladirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum si instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gadea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu - toti avand datorii la Dan Voiculescu. Decizia a fost luata intr-o sedinta a conducerii Fiscului din 8 februarie, potrivit unui document consultat de HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Gelu Diaconu, fostul sef al Fiscului: Daca tranzactia dintre Ponta si Sova ar fi fictiva, statul ar trebui sa returneze TVA lui Ponta, ceea ce este absurd

Daca tranzactia dintre fostul premier Victor Ponta si fostul ministru al Transporturilor Dan Sova, ambii pusi sub acuzare de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), ar fi fictiva, atunci statul ar trebui sa returneze TVA-ul colectat de Ponta, ceea ce ar fi absurd, considera fostul sef al Fiscului Gelu Diaconu.

Fostul sef ANAF face acuzatii grave. Ce denunt sa-i fac lui Ponta? Am avut decenta

Fostul sef ANAF face acuzatii grave si spune ca DNA a mintit cand a anuntat ca fiscul vrea sa recupereze prejudiciul in dosarul lui Victor Ponta. Gelu Diaconu precizeaza ca NU a facut denunturi pe.

Fostul sef al ANAF se apara dupa acuzatiile aduse de DNA: Sunt bazaconii. Un dosar pe care nici nu vreau sa-l citesc

Fostul sef al ANAF, urmarit penal alaturi de Madalin Voicu si Nicolae Paun, se apara si spune ca nu se face vinovat de acuzatiile care i se aduc. Gelu Diaconu a declarat intr-un interviu pentru.

Madalin Voicu, momeala pentru pesti mai grasi. Codrin Stefanescu: A aparut informatia ca fostul sef ANAF i-a denuntat deja pe Ponta si Teodorovici

Liderul PSD Codrin Stefanescu a dezvaluit, in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, ca tinta in dosarul privind Partida Romilor nu este Madalin Voicu, ci chiar Victor Ponta si fostul sau.

Daniel Diaconescu il inlocuieste pe Gelu Diaconu, la sefia Fiscului

Daniel Diaconescu, directorul Directiei Informatii Fiscale, a fost numit ieri de premier sa asigure interimatul conducerii ANAF in locul lui Gelu Diaconu, urmarit penal intr-un dosar DNA.

Fostul sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, suspect intr-un dosar de coruptie. DNA il acuza de deturnare de fonduri si complicitate la abuz in serviciu

DNA anunta ca Nicolae Gheorghe, fostul sef al DGIPI, este suspect intr-un dosar de coruptie, fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu si deturnare de fonduri doua infractiuni). Si fostul sau adjunct, Nelu Zarnica, e acuzat de deturnare de fonduri, alaturi de alti doi oficiali ai serviciului. Cei doi sunt acuzati ca ar fi prejudiciat bugetul statului cu 410. 000 lei prin achizitii inutile. Fostul sef al DGIPI a fost inlocuit din functie saptamana trecuta printr-o decizie a premierului Dacian Ciolos.

Fostul sef al Agentiei Anti-Doping din Rusia a murit la varsta de 52 de ani

Fostul sef al Agentiei Anti-Doping din Rusia Rusada), Nikita Kamaev, care si-a dat demisia acum doua luni dupa izbucnirea unui scandal de dopaj, a murit la varsta de 52 de ani, din cauza unui infarct, a anuntat organizatia pe site-ul sau.

Fostul sef DIPI, Nicolae Gheorghe, urmarit penal pentru deturnare de fonduri

Fostul sef al Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI) Nicolae Gheorghe s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), potrivit unor .

Fostul sef al DIPI, Gheorghe Nicolae, la DNA

Fostul sef al serviciului de informatii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI), Gheorghe Nicolae, este audiat, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fostul sef DIPI Nicolae Gheorghe, la DNA. Este citat intr-un dosar de coruptie

Fostul sef al Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI) Nicolae Gheorghe s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), potrivit unor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3529 seconds )