Libnet.ro
UNICEF

06:15

Daniel Diaconescu il inlocuieste pe Gelu Diaconu, la sefia Fiscului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Daniel Diaconescu il inlocuieste pe Gelu Diaconu, la sefia Fiscului

Daniel Diaconescu, directorul Directiei Informatii Fiscale, a fost numit ieri de premier sa asigure interimatul conducerii ANAF in locul lui Gelu Diaconu, urmarit penal intr-un dosar DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Averea noului sef ANAF, Daniel Diaconescu: O casa, un apartament, doua masini, dar si un credit de 38.000 de euro

In cea mai recenta declaratie de avere a sa, Daniel Diaconescu, noua propunere pentru sefia Fiscului a mentionat un apartament in Bucuresti, o casa de locuit, doua masini un BMW si un Peugeut) si un credit de 38. 000 de euro luat de la Erste Bank, care i se inchide in 20132. Diaconescu nu a mentionat lichiditati in banci pe numele sau, iar salariul sau din vara lui 2013 era de circa 6600 de lei lunar. Diaconescu este casatorit, are un copil, iar sotia lui lucra la momentul completarii declaratiei de avere la Inspectoratul Teritorial de Munca, de unde lua lunar circa 2000 de lei.

Declaratie de avere: seful interimar al Fiscului, Daniel Diaconescu, castiga 7.200 de lei lunar

Daniel Diaconescu, directorul Directiei Informatii Fiscale, numit joi de premier sa asigure interimatul conducerii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) in locul lui Gelu Diaconu, a castigat in 2014 un salariu de 7. 200 de lei lunar si o indemnizatie de 18. 000 lei de la Loteria Romana. Interimarul are doua case, doua terenuri si doua masini.

Seful ANAF, Gelu Diaconu, a fost demis de urgenta. Cine este inlocuitorul sau

51: Daniel Diaconescu a fost numit interimar la sefia ANAF.

Seful Fiscului, Gelu Diaconu, refuza sa-si dea demisia. Ciolos: il voi demite sigur

Premierul Dacian Ciolos a confirmat joi ca il va demite pe presedintele ANAF, Gelu Diaconu, precizand ca asteapta o propunere de inlocuire de la ministrul de Finante, scrie mediafax. ro. Primul-ministru a.

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, ar putea fi repus in functie. Cum se poate ajunge la acest scenariu

Premierul Dacian Ciolos a semnat joi ordinul de revocare din functie a sefului ANAF, Gelu Diaconu. Decizia de revocare fusese anuntata inca de dimineata de premier in contextul in care Diaconu este urmarit.

Dacian Ciolos l-a dat afara pe Gelu Diaconu din fruntea ANAF

Premierul Dacian Ciolos a semnat joi ordinul de revocare din functie a sefului ANAF, Gelu Diaconu. Decizia de revocare fusese anuntata inca de dimineata de premier in contextul in care Diaconu este urmarit.

Daniel Diaconescu - numit presedinte interimar al ANAF; decizia publicata in MO

Daniel Diaconescu a fost numit joi in functia de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, urmand sa exercite atributiile presedintelui ANAF pana la numirea unui nou sef, scrie Agerpres. Potrivit unei decizii a premierului Dacian Ciolos publicate in MO, Daniel Diaconescu a fost numit vicepresedinte al ANAF si va coordona Directia generala antifrauda fiscala. Totodata, acesta va exercita atributiile presedintelui ANAF pana la numirea unui nou sef.

Gelu Diaconu canta Of, viata mea! la DNA

Ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, a cerut aseara demisia presedintelui ANAF, Gelu Stefan Diaconu, si a vicepresedintelui ANAF, Mihai Gogancea-Vatasoiu, dupa ce procurorii DNA i-au pus sub acuzare in dosarul deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

Presedintele ANAF, Gelu Diaconu, pus sub acuzare in dosarul Voicu-Paun

ACTUALIZARE 17:32 Presedintele ANAF, Gelu and Stefan Diaconu, este pus sub acuzare in dosarul in care sunt anchetati deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 17:00 Presedintele ANAF, audiat la DNA *ACTUALIZARE 16:40 Madalin Voicu: S-a sarit o etapa, urmeaza o explicatie *ACTUALIZARE 16:30 Vicepresedintele ANAF Mihai Gogancea-Vatasoiu, la DNA *ACTUALIZARE 16:24 ICCJ a trimis MJ cererile in baza carora poate fi solicitata Parlamentului incuviintarea arestarii celor doi deputati *ACTUALIZARE 15:29 Carmen Olteanu, sotia deputatului Madalin Voicu, la DNA *ACTUALIZARE 14:13 Dragnea afirma ca PSD nu se opune cererilor Justitiei in cazul deputatilor Voicu si Paun *ACTUALIZARE 13:51 DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea lui Madalin Voicu si a lui Nicolae Paun *ACTUALIZARE 12:12 Madalin Voicu despre acuzatiile procurorilor: Sunt multe, cu spalare de bani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,291 seconds )