Libnet.ro
UNICEF

15:15

Un general de Marina, noul sef al Secret Service

România Liberă România Liberă,
Un general de Marina, noul sef al Secret Service

Casa Alba a numit un nou director al Secret Service, serviciul de paza si protectie al presedintelui si vicepresedintelui si familiilor acestora, care, in ultimii ani a fost in mijlocul unor scandaluri implicand comportament nepotrivit al ofiterilor. continuă pe România Liberă

Reuniune pe tema Coreei de Nord la Casa Alba: Participa inalti oficiali ai administratiei Trump si toti membrii Senatului

Inalti oficiali ai administratiei Trump vor avea miercuri, la Casa Alba, o intalnire cu toti membrii Senatului American, pentru a discuta situatiei Coreei de Nord, anunta Reuters. Toti cei 100 de senatori au fost chemati la Casa Alba pentru o intalnire cu secretarul de stat Rex Tillerson, secretarul Apararii, Jim Mattis, directorul Comunitatii de Informatii, Dan Coats, si cu generalul Joseph Dunford, presedintele Comitetului sefilor de stat major, a anuntat luni purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer.

SUA, iNGRIJORATA din cauza Coreei de Nord: intregul Senat, chemat la Casa Alba pentru o reuniune cu inalti oficiali ai administratiei

Oficialii din administratia presedintelui Donald Trump se vor intalni miercuri la Casa Alba cu membrii Senatului, pentru a-i informa in legatura cu situatia din Coreea de Nord. Toti cei 1.

Casa Alba invita intregul Senat american la o discutie despre Coreea de Nord

Intr-o initiativa fara precedent, Casa Alba a invitat intregul Senat pentru a discuta, miercuri, despre situatia din Corea de Nord si escaladarea tensiunilor. Purtatorul de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer, a confirmat ca toti cei 100 de senatori au fost invitati.

intregul Senat al SUA a fost invitat la Casa Alba, la o reuniune pe tema situatiei din Coreea de Nord

Toti cei 100 de membri ai Senatului SUA au fost invitati, miercuri, la Casa Alba, unde li se va prezenta o informare asupra situatiei din Coreea de Nord.

Cele mai bune fotografii de la Casa Alba sunt disponibile oficial pe Flickr

Cei care vor sa fie la curent cu activitatile lui Donald Trump, o pot face prin intermediul unor fotografii de la Casa Alba postate pe Flickr. Pe timpul presedentiei lui Barrack Obama, administratie americana a devenit foarte activa pe majoritatea retelelor sociale. Cu postari regulate pe Twitter si pe Facebook, era foarte usor sa fii [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )