Libnet.ro
UNICEF

08:01

General Motors, inclusa din nou in indicele S and P 500

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
General Motors, inclusa din nou in indicele S and P 500

Compania americana General Motors Co. GM) va fi inclusa din nou, la data de 6 iunie, in cadrul indicelui bursier S and P 500, semn ca producatorul de automobile s-a redresat financiar, iar era in care a fost detinut de stat se apropie de sfarsit. continuă pe Ziarul Bursa

40% din General Motors Building, vanduta investitorilor straini

Familia dezvoltatorului imobiliar chinez Zhang Xin si cea care detine imperiul bancar Safra din Brazilia au cumparat 40% din cladirea General Motors Building din New York, pentru aproximativ 1,4 miliarde dolari, spun surse apropiate situatiei, citate de presa straina.

Politia turca a intervenit din nou in forta pentru a dispersa o manifestatie din Ankara

Politia turca a folosit miercuri din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa o manifestatie in capitala Ankara, in a sasea zi de proteste impotriva guvernului condus de Recep Tayyip Erdogan. Cu.

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia. Manifestantii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, relateaza AFP. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

Redeschiderea Institutului Inimii se amana din nou

Redeschiderea Institutului Inimii de la Targu Mures este din nou amanata. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustine ca proiectul trebuie sa stea in dezbatere publica pe site-ul ministerului minimum 10.

Oscar Pistorius va fi audiat din nou la 19 august.

Atletul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp, a fost prezent din nou, marti, in fata unui tribunal sud-african. Audierea a fost, insa, amanata, la cererea acuzarii, pentru19 august, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Parchetul a cerut o amanare, iar apararea sportivului a acceptat. Aceasta este o audiere de procedura prealabila deschiderii procesului. Judecatorul a precizat ca Oscar Pistorius va ramane in libertate pe cautiune pana la aceasta .

Focsani Plaza, in faliment, scos din nou la licitatie pentru 4,2 milioane de euro

Proiectul centrului comercial Focsani Plaza, din apropierea parcului de retail Promenada, va fi scos joi din nou la licitatie publica cu strigare pentru un pret de pornire usor redus, de 4,2 milioane de euro fara TVA, valorificarea activelor fiind facuta individual.

Turcia: Mii de oameni au ocupat din nou Piata Taksim

Mii de persoane au invadat din nou, luni seara, Piata Taksim din Istanbul, in timp ce politia a intervenit pentru a imprastia o manifestatie care avea loc in vecinatatea birourilor premierului turc, transmite.

Oltchim, scos din nou la vanzare. Opt companii sunt interesate de combinatul chimic de la Ramnicu Valcea

Combinatul chimic Oltchim este scos din nou la vanzare, iar oferta de privatizare va fi publicata astazi pe site-ul ministerului Economiei. Oficialii au anuntat ca opt companii sunt deja interesate de.

Adrian Nastase merge din nou astazi la Curtea Suprema. E audiat in cazul Zambaccian, unde e acuzat la 3 ani de inchisoare

Adrian Nastase va fi audiat astazi din nou la Curtea Suprema in dosarul Zambaccian. Fostul premier a fost condamnat in acest caz la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )