Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Antena3 Antena3,
Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia. Manifestantii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip. continuă pe Antena3

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, relateaza AFP. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

Turcia: Mii de oameni au ocupat din nou Piata Taksim

Mii de persoane au invadat din nou, luni seara, Piata Taksim din Istanbul, in timp ce politia a intervenit pentru a imprastia o manifestatie care avea loc in vecinatatea birourilor premierului turc, transmite.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de manifestanti au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul.

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, potrivit Mediafax. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip Erdogan, in pofida scuzelor prezentate marti de vicepremierul Bulent Arinc. Premierul Recep Tayyip Erdogan, aflat in vizita in nordul Africii, apreciase ca situatia se va calma. Manifestatiile continua in Turcia de opt zile, soldandu-se cu cel putin un mort si 1. 700 de .

PROTESTE VIOLENTE in TURCIA: Manifestantii au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul. ...

Un tanar in varsta de 22 de ani a murit luni la spital dupa ce a fost impuscat in timpul unei manifestatii din sudul Turciei, a anuntat televiziunea privata NTV. Politia turca a folosit in noaptea de luni spre marti gaze lacrimogene pentru a dispersa cateva sute de manifestanti care aruncau cu pietre la Ankara si Istanbul, in cea de-a cincea zi de proteste impotriva guvernului turc, potrivit Mediafax. Abdullah Comert a fost grav ranit. de gloante trase de o persoana neidentificata, a .

VIDEO Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul, dupa confruntari cu fortele de ordine. Va sari armata in sprijinul protestatarilor?

Mii de manifestanti au ocupat din nou, luni dupa-amiaza, Piata Taksim din Istanbul, fortele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa. Multe voci se intreaba, in caz ca situatia va degerera, daca armata va interveni si de partea cui.

Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata.

UPDATE Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti.

UPDATE VIDEO Turcia, ziua a treia: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Taksim din Istanbul/ Violente in Ankara

Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, relateaza Al Jazeera. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. Locuitorii din zona au ajutat la curatenie in piata. Protestele au devenit violente in Ankara, unde politstii au tras cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa, iar protestantii au aruncat cu pietre si alte obiecte inspre politisti. 10 Ministrul de interne Muammar Guler a declarat ca peste 1. 700 de persoane au fost retinute in proteste care s-au extins in 67 de orase din intreaga tara, insa mare parte din acestea au fost eliberate intre timp. El a precizat ca de marti pana acum au vut loc 235 de demonstratii. 30 Peste 100 de persoane s-au adunat in cartierul Besiktas, in fata cladirii biroului premierului, si au aruncat cu pietre in poltisti.

Mii de protestatari au ocupat pentru a opta zi Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia, relateaza AFP. Protestatarii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

REVISTA PRESEI 04.06.2013

ADEVARUL *Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul, dupa confruntari cu fortele de ordine. Va sari armata in sprijinul protestatarilor? Mii de manifestanti au ocupat din nou, luni dupa-amiaza, Piata Taksim din Istanbul, fortele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )