Libnet.ro
UNICEF

07:30

Politia turca a intervenit din nou in forta pentru a dispersa o manifestatie din Ankara

Antena3 Antena3,
Politia turca a intervenit din nou in forta pentru a dispersa o manifestatie din Ankara

Politia turca a folosit miercuri din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa o manifestatie in capitala Ankara, in a sasea zi de proteste impotriva guvernului condus de Recep Tayyip Erdogan. Cu. continuă pe Antena3

Focsani Plaza, in faliment, scos din nou la licitatie pentru 4,2 milioane de euro

Proiectul centrului comercial Focsani Plaza, din apropierea parcului de retail Promenada, va fi scos joi din nou la licitatie publica cu strigare pentru un pret de pornire usor redus, de 4,2 milioane de euro fara TVA, valorificarea activelor fiind facuta individual.

PROTESTE VIOLENTE in TURCIA: Manifestantii au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul. ...

Un tanar in varsta de 22 de ani a murit luni la spital dupa ce a fost impuscat in timpul unei manifestatii din sudul Turciei, a anuntat televiziunea privata NTV. Politia turca a folosit in noaptea de luni spre marti gaze lacrimogene pentru a dispersa cateva sute de manifestanti care aruncau cu pietre la Ankara si Istanbul, in cea de-a cincea zi de proteste impotriva guvernului turc, potrivit Mediafax. Abdullah Comert a fost grav ranit. de gloante trase de o persoana neidentificata, a .

Politia turca arunca cu grenade lacrimogene la Istanbul si Ankara

Politia turca a folosit in noaptea de luni spre marti, la Ankara si Istanbul, gaze lacrimogene pentru a imprastia mai multe sute de manifestanti care aruncau cu pietre, in cea de-a cincea zi de proteste impotriva guvernului turc.

Politia turca arunca cu grenade lacrimogene la Istanbul si Ankara in a cincea zi de protest

Politia turca a folosit in noaptea de luni spre marti, la Ankara si Istanbul, gaze lacrimogene pentru a imprastia mai multe sute de manifestanti care aruncau cu pietre, in cea de-a cincea zi de proteste asupra guvernului turc.

Turcia: Mii de oameni au ocupat din nou Piata Taksim

Mii de persoane au invadat din nou, luni seara, Piata Taksim din Istanbul, in timp ce politia a intervenit pentru a imprastia o manifestatie care avea loc in vecinatatea birourilor premierului turc, transmite.

Politia turca a arestat aproape 1.000 de persoane in timpul protestelor de vineri si sambata

Politia turca a arestat 939 de persoane in timpul celor 90 de manifestatii care au avut loc vineri si sambata in mai multe orase ale tarii, a anuntat ministrul turc de interne, Muammer Guler, citat de.

AMI a filmat un nou videoclip, pentru piesa Otra vez |FOTO + TEASER VIDEO

Dupa succesul inregistrat cu piesa Trumpet lights in vara anului trecut, AMI pregateste un nou single, Otra vez, care promita sa devina rapid hit, si pentru care a filmat miercuri un videoclip incendiar! Filmarile, in regia lui Florin Botea, au durat peste 12 ore si au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea. Responsabil cu .

Adrian Nastase merge din nou astazi la Curtea Suprema. E audiat in cazul Zambaccian, unde e acuzat la 3 ani de inchisoare

Adrian Nastase va fi audiat astazi din nou la Curtea Suprema in dosarul Zambaccian. Fostul premier a fost condamnat in acest caz la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj si a fost achitat pentru.

General Motors, inclusa din nou in indicele S and P 500

Compania americana General Motors Co. GM) va fi inclusa din nou, la data de 6 iunie, in cadrul indicelui bursier S and P 500, semn ca producatorul de automobile s-a redresat financiar, iar era in care a fost detinut de stat se apropie de sfarsit.

Mii de protestatari au ocupat din nou Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au ocupat din nou, marti seara, Piata Taksim din Istanbul, in a opta zi a miscarii de protest din Turcia. Manifestantii scandeaza sloganuri ostile premierului Recep Tayyip.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )