Libnet.ro
UNICEF

06:15

Generalul Mihail Popescu, fostul sef al Statului Major General, a murit in urma unui atac de cord

B1 B1,
Generalul Mihail Popescu, fostul sef al Statului Major General, a murit in urma unui atac de cord

General doctor Mihail Eugen Popescu, fostul sef al Statului Major General, a murit in urma unui infarct. Romania a primit invitatia de a adera la NATOin perioada in care Mihail Eugen Popescu a ocupa functia. continuă pe B1

Generalul Mihai Popescu a murit la varsta de 65 de ani

Generalul Mihai Popescu, fost sef de Stat Major al Romaniei, a murit joi seara, la Vatra Dornei, in urma unui infarct. Generalul avea 65 de ani. in perioada in care Mihail Popescu a ocupat functia de sef al.

Fostul sef al Securitatii Timis: Nu se va afla niciodata adevarul de la Revolutie!

Fostul sef al Securitatii Timis, Traian Sima, a stat sase ani in inchisoare pentru contributia sa la reprimarea revolutiei de la Timisoara, din decembrie 1989.

Fostul sef al Hidroelectrica Traian Oprea, cel care a incheiat contractele cu baietii destepti, a fost condamnat la 9 ani de inchisoare de Tribunalul Bucuresti

Fostul director general al Hidroelectrica Traian Oprea a fost condamnat joi de catre Tribunalul Bucuresti la 9 ani de inchisoare, in dosarul prizelor Siemens. Astfel, a fost solutionat un dosar vechi de 7 ani. Traian Oprea a fost condamnat, in prima instanta, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata. Traian Oprea este cel care a incheiat cele mai multe contracte cu baietii destepti din pozitia de director general al companiei, functie pe care a detinut-o in perioada 2003-2009. Acesta nu este singurul dosar penal in care este implicat. Traian Oprea a mai fost trimis in judecata, alaturi de fostul ministru Codrut Seres, si pentru complot si subminarea economiei nationale.

Fostul sef al Hidroelectrica Traian Oprea, condamnat la noua ani de inchisoare

Traian Oprea, fostul director general al Hidroelectrica, a fost condamnat, astazi, de catre Tribunalul Bucuresti, la noua ani de inchisoare, in dosarul Siemens.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3128 seconds )