Libnet.ro
UNICEF

18:30

George Cosac, presedinte FRT:Am convingerea ca Simona Halep va repeta la Wimbledon performanta de anul trecut

Hotnews Hotnews,
 George Cosac, presedinte FRT:Am convingerea ca Simona Halep va repeta la Wimbledon performanta de anul trecut

Presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT), George Cosac, a declarat, sambata, la Galati, ca are convingerea ca Simona Halep va repeta la Wimbledon performanta de anul trecut, chiar daca a avut mici insuccese in ultima perioada. continuă pe Hotnews

ANALIZA Simona Halep, versiunea 2015: zgura nu-i mai place! O sa fie mai bine pe iarba. Ce turnee urmeaza pentru Halep

In comparatie cu prima jumatate a anului trecut, Simona Halep s-a miscat mai bine pe turneele cu suprafata rapida, dar a clacat pe terenul ei favorit, zgura. Ce asteptari are ea de la turneele pe iarba.

Simona Halep. Cati bani a castigat din tenis

Simona Halep este anul acesta pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune si mai bine platite tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis! .

Simona Halep revine pe teren: va intra in turul II la Birmingham. Cu cine poate juca in primul meci si in drum spre finala

Dupa eliminarea suferita, in a doua runda, la Roland Garros, Simona Halep va incepe pregatirile pentru Wimbledon 29 iunie - 12 iulie), participand in primul ei turneu pe iarba din 2015, la Birmingham 15 - 21 iunie).

Simona Halep are primul tur liber la Birmingham. Posibilele adversare pana in finala

Jucatoarea Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul mondial cu ocazia turneului WTA Premier de la Birmingham, dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Simona Halep a aflat unde isi va apara turneul arab Premier 5, castigat anul acesta

Calendarul WTA pentru anul 2016 a adus cateva modificari in randul turneelor feminine. Simona Halep va fi afectata in mod direct de schimbarile care vor avea loc.

Wimbledon: Simona Halep cade in topul jucatoarelor cu sanse de victorie

Simona Halep nu estea treia favorita la Wimbledon, conform siteurilor de pariuri online, desi ea este inca numarul 3 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )