Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep. Cati bani a castigat din tenis

ADPM ADPM,
Simona Halep. Cati bani a castigat din tenis

Simona Halep este anul acesta pe locul doi, dupa Serena Williams, in topul celor mai bune si mai bine platite tenismene din lume! Iata ce suma fabuloasa a castigat celebra romanca pana acum, din tenis! . continuă pe ADPM

Simona Halep, la Liceul Teoretic Traian, din Bucuresti. Ce a facut numarul 3 mondial

Simona Halep, locul 3 WTA, a inaugurat, la Liceul Toeretic Traian, din Capitala, doua terenuri de tenis, in compania presedintelui FRT George Cosac.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul trei - Maria Sharapova a coborat pe 4, iar Lucie Safarova a urcat pe 7

Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia WTA, cu toate ca a parasit prematur turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Maria Sharapova a coborat pe patru, in timp ce Lucie Safarova a intrat in TOP 10, aflandu-se pe 7. Urmatoarea jucatoare din Romania din clasament n. r. dupa Halep) este Irina-Camelia Begu - locul 29.

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA: Andreea Mitu a urcat 32 de locuri in top si este numarul 68 in ierarhia mondiala

Desi a fost eliminata in turul al doilea la Roland Garros, Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist feminin de tenis, informeaza.

Simona Halep a jucat tenis la Liceul Teoretic Traian din Bucuresti

Simona Halep a avut ieri o zi plina. Pe langa antrenamente, ea a participat si la o activitate de suflet: a inaugurat doua terenuri la Liceul Traian, din Bucuresti.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare din circuitul profesionist feminin de tenis, in ciuda faptului ca a fost eliminata din turul al doilea la Roland Garros.

Simona Halep, increzatoare inaintea sezonului pe iarba

Eliminata devreme la Roland Garros, dar ramasa pe locul 3 mondial, Simona Halep priveste cu incredere la viitor si la urmatorul turneu de Mare Slem, cel de la Wimbledon.

Simona Halep, inainte de startul turneelor pe iarba: Am incredere ca va fi bine

In urmatoarele saptamani, tenisul de camp se va muta pe iarba, Wimbledon-ul fiind competitia regina pe aceasta suprafata. Simona Halep numarul trei mondial) a precizat ca se simte pregatita si ca va da totul pentru a avea rezultate notabile.

Simona Halep a vorbit despre turneul de la Wimbledon: O sa joc mai mult pe...

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a inaugurat doua terenuri de tenis la Liceul Teoretic Traian din Bucuresti.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare la adresa lui Ilie Nastase

Simona Halep si Ilie Nastase nu sunt in cele mai bune relatii, dupa ce fostul mare tenismen a acuzat-o ca n-a vrut sa joace la Fed Cup, contra Canadei, pentru a merge la Stuttgart, la un turneu platit regeste.

Loviura pentru Tiriac: Cati bani va trebui sa scoata din buzunar pentru turneul de la Madrid

Ion Tiriac, proprietar al turneelor de tenis de la Madrid, Bucuresti si Geneva, a primit o lovitura din partea forului care conduce tenisul mondial. Romanul va trebui sa creasca premiile oferite in cadrul turneului de Master din Spania cu un procent covarsitor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )