Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Maior face noi precizari legate de conflictul SRI si CCR

România Liberă România Liberă,
George Maior face noi precizari legate de conflictul SRI si CCR

Directorul SRI, George Maior, a dat asigurari, duminica seara, ca nu exista un conflict intre Serviciul Roman de Informatii si Curtea Constitutionala. continuă pe România Liberă

VIDEO George Maior, seful SRI, noi critici pentru Curtea Constitutionala: Exista o raspundere morala undeva, in stat, in legatura cu securitatea cetatenilor. Eu sper ca nu se opune SRI-ului Curtea Constitutionala, ci ea a considerat ca exista anumite ele

Directorul SRI, George Maior, a declarat sambata ca exista o raspundere morala undeva in stat in legatura cu securitatea cetatenilor si va sti catre cine sa arate cu degetul in cazul unei catastrofe. Maior a reiterat ideea unul vid legislativ creat de decizia Curtii Constitutionale de a respinge proiectele de lege, in ciuda faptului ca Augustin Zegrean, seful CCR, explicase cu doua zile in urma motivatiile Curtii si denuntase public presiuni din partea SRI.

George Maior: Eu sper ca CCR nu se opune SRI

Directorul SRI George Maior a criticat, din nou, vidul legislativ creat de decizia Curtii Constitutionale de a respinge anumite proiectele de lege, in ciuda faptului ca seful CCR, Augustin Zegrean, a explicat cu doua zile in urma motivatiile Curtii si a denuntat public presiuni din partea SRI.

George Maior: SRI nu a fost implicat sub nici o forma

Seful SRI, George Maior, a declarat ieri seara, in cadrul unui interviu la un post de televiziune, ca SRI nu a fost implicat sub nici o forma in realizarea fotografiilor care le-au surprins la cumparaturi in Paris pe Elena Udrea si Alina Bica, sefa DIICOT la acel moment, potrivit HotNews.

George Maior: SRI nu s-a implicat in filajul de la Paris al Elenei Udrea sub nicio forma (VIDEO)

SRI nu a fost implicat in scandalul fotografierii Elenei Udrea si a fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, la cumparaturi, la Paris. Afirmatia ii apartine sefului serviciului, George Maior, care a precizat ca i-a.

George Maior confirma decizia lui Iohannis de pastrare in functie: Am fost surprins cand Traian Basescu m-a numit la sefia SRI (VIDEO)

George Maior a declarat ca i-a prezentat spre evaluare mandatul de sef al SRI presedintelui Klaus Iohannis. Directorul Serviciului a precizat ca a avut mai multe intalniri cu seful statului si a recunoscut.

Seful SRI, George Maior, admite ca exista agenti acoperiti infiltrati in presa (VIDEO)

Seful SRI George Maior a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu exclusiv acordat pentru emisiunea Lumini si Umbre, difuzata la postul B1 TV, ca serviciul pe care il conduce ar avea agenti acoperiti in.

George Maior despre fotografiile cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris: SRI nu a fost implicat sub nici o forma

Seful SRI, George Maior, a declarat sambata seara intr-un interviu pentru B1 TV ca SRI nu a fost implicat sub nici o forma in realizarea fotografiilor care le-au surprins la cumparaturi in Paris pe Elena Udrea si Alina Bica, sefa DIICOT la acel moment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )