Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

ADPM ADPM,
George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz. continuă pe ADPM

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Blondele superbe care au atras toate privirile la finala Cel mai bun hairstylist din Romania!

Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Dana Savuica si Corina sunt doar cateva dintre blondele superbe din showbiz care au atras toate privirile cu frumusetea lor, ieri seara, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Romania si-a gasit cel mai bun hairstylist din noua generatie

Romania si-a cautat cel mai bun hairstylist din noua generatie, in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie.

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din.

Premiera la Motorul Anului 2015: Cel mai bun propulsor din lume, un hibrid! Motorul craiovean, detronat

Motorul Anului 2015 a avut parte de o premiera, dupa ce seria de victorii a lui EcoBoost 1. 0, de la Ford, a fost intrerupta de sistemul de propulsie hibrid disponibil pe BMW i8.

Actiunile Rompetrol Rafinare au trecut pe primul loc in topul cresterilor

Titlurile Rompetrol Rafinare RRC) au inregistrat o crestere de 8,81%, in perioada 5-12 iunie, raportata la euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Actiunile Impact au revenit in topul randamentelor

Titlurile Impact Developer and Contractor IMP) s-au apreciat cu 6,36%, in perioada 4-11 iunie, repezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro, in conditiile in care indicii au inregistrat scaderi semnificative.

Titlurile Impact si Carpatica, cele mai mari cresteri de la bursa

Actiunile Impact Developer and Contractor IMP) s-au apreciat cu 8,71%, in perioada 8-15 iunie, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro de la Bursa de Valori Bucuresti. Titlurile IMP au fost urmate, in top, de actiunile Bancii Comerciale Carpatica, cu o apreciere de 4,1%.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )