Libnet.ro
UNICEF

00:07

Actiunile Rompetrol Rafinare au trecut pe primul loc in topul cresterilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Rompetrol Rafinare au trecut pe primul loc in topul cresterilor

Titlurile Rompetrol Rafinare RRC) au inregistrat o crestere de 8,81%, in perioada 5-12 iunie, raportata la euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

AGA Rompetrol Rafinare, convocata pentru revocarea lui Gabriel Dumitrascu din administratie

Consiliul de Administratie al Rompetrol Rafinare a convocat actionarii, pentru data de 21 iulie, pentru a aproba revocarea lui Gabriel Dumitrascu din calitatea de membru al Consiliului de Administratie.

Bogdan-Nicolae Badea, revocat din functia de administrator al Rompetrol Rafinare

Actionarii Rompetrol Rafinare au decis, vineri, revocarea lui Bogdan-Nicolae Badea din Consiliul de Administratie al companiei, unde detinea calitatea de membru.

UPDATE Alegeri locale in Republica Moldova: Zinaida Greceanii, candidata socialistilor, pe primul loc la scrutinul pentru Primaria Chisinaului

Zinaida Greceanii, candidata Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM) si fost premier, este favorita la functia de primar al Chisinaului dupa primul tur al alegerilor locale, desfasurat duminica. Ea il devanseaza pe primarul in exercitiu, liberalul Dorin Chirtoaca, indica rezultatele preliminare anuntate de Comisia Electorala Centrala dupa procesarea a 90,58% dintre procesele verbale, informeaza Unimedia. md. Zinaida Greceanii a obtinut 38,00%, iar Dorin Chirtoaca 36,10%. Greceanii si Chirtoaca vor merge in turul al doilea al alegerilor, clasandu-se la mare distanta de urmatorii candidati. Socialistii au obtinut si cel mai mare numar de mandate in Consiliul Municipal Chisinau. Alegerile locale din Republica Moldova au avut loc pe fondul demisiei prezentate vineri de catre premierul Chiril Gaburici si in contextul crizei financiare generate de disparitia unui miliard de dolari din sistemul bancar moldovenesc. Analistii politici considera ca de rezultatele alegerilor locale ar putea depinde si viitoarea coalitie majoritara de la Chisinau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )