Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Playtech Playtech,
George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a . continuă pe Playtech

Liderul AUR George Simion a anuntat ca va declansa procedura de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Seful statului si-a concentrat atentia pe numirea unui nou prim-ministru, dar si pe lupta cu PSD. A ignorat, se pare, succesul celor de la AUR la alegerile parlamentare. George Simion, liderul partidului-surpriza,.

George Simion: Daca eram primul sau al doilea partid, ceream suspendarea acestui presedinte. Ce a facut in campanie e dizgratios

Co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, sustine ca daca formatiunea pe care o reprezinta s-ar fi clasat pe primul sau pe al doilea loc dupa votul de duminica, ar fi cerut suspendarea din functie a presedintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza de incalcarea Constitutiei.

George Simion, despre nominalizarea lui Florin Citu pentru functia de prim-ministru: Mi se pare o gluma, probabil o cacealma pe care presedinte Klaus Iohannis o foloseste

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a comentat, miercuri seara, intr-o interventie telefonica in platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Citu din.

George Simion, despre propunerea de premier a liberalilor: Ni se pare o gluma, probabil este o cacialma

Co-presedintele AUR, George Simion, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacialma pe care presedintele Klaus Iohannis o foloseste.

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

GEORGE SIMION, AUR: Nu o sa intram, in niciuna din variante, in vreo coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-ului de la alegerile parlamentare, ca formatiunea pe care o reprezinta a avut un rezultat bun si nu va dori sa intre in nicio coalitie de guvernare.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

George Simion, despre desemnarea unui candidat pentru functia de premier din partea AUR: Asteptam sa vedem numele propuse de primele trei forte. Nu vom intra in nicio coalitie de guvernare

George Simion,co-presedinte al partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, a declarat, miercuri seara, in platoul B1 TV, ca nu a decis pe cine va propune pentru functia de premier. Liderul a mai spus ca nu.

Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist: Are din nou cancer!

Viviana Sposub le-a cerut ajutorul prietenilor de pe retelele de socializare. Astfel ca iubita actorului George Burcea a facut apel la altruismul fanilor ei, avand nevoie urgenta de contributia lor pentru a salva un prieten. Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist Viviana Sposub este extrem de activa in mediul online, tinandu-si fanii la .

Raspunsul lui George Simion, intrebat daca AUR are vreo legatura cu Moscova

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat ca singura legatura pe care AUR o are cu Moscova este lupta pe care o poarta pentru recuperarea Basarabiei. El a catalogat Rusia drept .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )