Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist: Are din nou cancer!

Playtech Playtech,
Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist: Are din nou cancer!

Viviana Sposub le-a cerut ajutorul prietenilor de pe retelele de socializare. Astfel ca iubita actorului George Burcea a facut apel la altruismul fanilor ei, avand nevoie urgenta de contributia lor pentru a salva un prieten. Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist Viviana Sposub este extrem de activa in mediul online, tinandu-si fanii la . continuă pe Playtech

Doliu urias in PSD. Marcel Ciolacu a facut anuntul trist al zilei: Bunul meu prieten si coleg a pierdut lupta cu acest virus perfid

Vesti proaste pentru PSD dupa succesul obtinut la alegerile parlamentare. Infectia cu COVID-19 nu l-a iertat pe unul dintre membrii partidului social-democrat, astfel ca in aceasta dimineata, deputatul a pierdut lupta cu viata. Cel care a anuntat moartea timpurie a celui care i-a fost coleg de breasla a fost chiar Marcel Ciolacu. Deputatul de Buzau .

Anca Serea, dorinta neasteptata la final de 2020. A facut anuntul in direct la TV

Desi a devenit ultima oara mama in urma cu putin peste un an, Anca Serea are o dorinta neasteptata la final de 2020. Sotia lui Adi Sina a facut anuntul, in direct, la TV. Anca Serea isi mai doreste un copil?! in vara anului 2019, Anca Serea devenea mama, pentru a sasea oara. Aceasta a .

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a .

Soarta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a fost decisa! Steven Gerrard a facut anuntul

Ianis Hagi a pierdut echipa de start a lui Steven Gerrard, iar Rangers pare sa se descurce de minune fara el. in ultimele opt partide de campionat, Ianis a fost titular o singura data. Iar in Europa League, atacantul de 22 de ani a fost rezerva neutilizata in ultimele trei partide. Rangers este deja calificata .

Ce onoare pentru Simona Halep! WTA a facut anuntul surprinzator

Simona Halep a avut un sezon 2020 destul de bun, in care a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. S-a impus la Dubai, la Praga si la Roma. Pe de alta parte, cea mai mare dezamagire a venit la Roland Garros, unde a iesit inca din turul 3, invinsa clar de Iga Swiatek.

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Guvernul a facut anuntul in weekend

Pe 3 decembrie, Primul ministru, Giuseppe Conte, a aprobat un nou decret pentru a contracara raspandirea viruslui in Italia. Pe langa masurile luate pentru perioada de sarbatori, au fost modificate si masurile restrictive pentru cetatenii care vin din Romania. Noile masuri se refera si la persoanele care tranziteaza satul roman in urmatoarea perioada. Noi masuri .

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de .

WhatsApp tocmai a facut anuntul: functia surpriza pentru toti romanii si nu numai

Aplicatia de mesagerie testeaza acum functii pentru a-si imbunatati aplicatia web. Conform ultimelor rapoarte, WhatsApp testeaza posibilitatea de a efectua apeluri video si vocale din.

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2020 BEC: PSD pe primul loc, urmat la patru procente de PNL PMP nu a facut pragul dupa numararea voturilor din 99% dintre sectii

PSD ramane pe primul loc la alegerile parlamentare dupa centralizarea voturilor in peste 99% din sectiile de votare, avand un procent in jurul a 29% la Camera Deputatilor si Senat. PNL il urmeaza in clasament cu un procent in jur de 25% si USRPLUS cu 15%. in acest moment, PMP nu intra in parlament. INTERACTIV Cum s-a schimbat harta Romaniei politice in patru ani - Alegerile 2020 vs Alegerile 2016 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.281 seconds )