Libnet.ro
UNICEF

18:16

Gerard Butler a ajuns la spital, in urma unui accident de motocicleta. Care este starea de sanatate a actorului

Adevărul Adevărul,
Gerard Butler a ajuns la spital, in urma unui accident de motocicleta. Care este starea de sanatate a actorului

Actorul de origine scotiana Gerard Butler, in varsta de 47 de ani, a fost spitalizat de urgenta in urma unui accident de motocicleta, in Los Angeles. continuă pe Adevărul

VIDEO Un sofer a murit carbonizat in urma unui accident rutier pe care l-a provocat, pe Soseaua Pipera din Capitala

Un barbat a murit ars de viu, duminica noapte, in urma unui accident auto pe care l-a provocat, pe Soseaua Pipera din nordul Capitalei. Autoturismul pe care il conducea s-a izbit cu viteza de o pasarela de pietoni, s-a rupt in doua si a luat foc. Potrivit martorilor oculari, soferul ramas incarcerat a murit in incendiu.

Gerard Butler, implicat intr-un accident de motocicleta. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

Gerard Butler, actorul celebrei productii 300 a fost dus la spital in urma unui accident de motocicleta.

VIDEO Un barbat a ars de viu in propria masina. Autoturismul a luat foc in urma unui accident

Un tanar de 23 de ani a murit, duminica noaptea, in zona Pipera, in timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Tunari spre Bucuresti. Potrivit IPJ Ilfov, tanarul a intrat cu masina intr-un stalp, a ricosat in pasarela pietonala de pe Soseaua Pipera, iar apoi a luat foc.

Un sofer a murit in urma unui accident rutier pe care l-a provocat

Incindentul de circulatie a avut loc in cursul noptii, anunta postul de televiziune Digi 24. Traficul rutier in zona ar fi fost blocat de politisti.

Accident rutier produs de un adolescent de 15 ani: a scapat masina de sub control si a lovit un copac

Un minor a ajuns in spital, in urma unui accident pe care l-a produs pe un drum judetean, circuland cu masina fara a avea permis de conducere.

Gerard Butler, accident grav de motocicleta. Actorul a fost transportat de urgenta la spital

Gerard Butler a fost internat de urgenta la spital, dupa ce a suferit un accident de motocicleta, in Los Angeles. Actorul, in varsta de 47 de ani, era pe motor atunci cand un sofer.

Sibiu: Trafic complet blocat pe DN 14 A, din cauza unui accident provocat de un sofer care a depasit o coloana

Circulatia rutiera este blocata, duminica, pe Drumul National 14 A, Medias - Blajel, din cauza unui accident provocat de un sofer care a intrat in depasirea unei coloane si a lovit un autoturism care circula din sens opus pe care l-a proiectat intr-un camion, relateaza News. ro. Doua persoane au fost ranite, dar sunt constiente.

Presedintele PNL Olt, Costel Moisescu, a murit in urma unui infarct

Presedintele PNL Olt, Costel Moisescu, a murit, vineri dimineata, in urma unui infarct. Liderul liberal avea 51 de ani, transmite Mediafax. Potrivit primelor informatii, liderul liberalilor din judetul Olt.

Iasi: Accident provocat de un sofer care a adormit la volan, o femeie a fost ranita. Barbatul ar fi stat sambata noapte la coada la moastele Sfintei Parascheva

O femeie a fost transportata la spital dupa ce a suferit rani usoare in urma unui accident rutier care a avut loc duminica dupa-amiaza pe raza localitatii Budai. Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, a declarat pentru Agerpres ca un barbat in varsta de 35 de ani, din Bacau, a atipit la volan in timp ce se deplasa spre localitatea Sarca, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autovehicul care circula regulamentar.

Cantaretul pop britanic Ed Sheeran, victima unui accident de bicicleta

Cantaretul pop britanic Ed Sheeran, 26 de ani, a anuntat pe contul sau de Instagram ca a fost implicat intr-un accident de bicicleta, fapt ce i-ar putea compromite concertele viitoare, potrivit The.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )