Libnet.ro
UNICEF

01:05

Germania face presiuni Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE

Antena3 Antena3,
Germania face presiuni Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a intervenit pe langa omologul sau rus Serghei Lavrov pentru a obtine eliberarea observatorilor OSCE retinuti in estul Ucrainei, a anuntat sambata. continuă pe Antena3

Geoana: Autoritatile ruse sa isi foloseasca influenta directa pentru eliberarea observatorilor OSCE

Senatorul PSD Mircea Geoana condamna cu toata hotararea retinerea de catre insurgentii pro-rusi din Sloviansk a unui numar de observatori OSCE, el facand un apel catre autoritatile ruse sa foloseasca influenta directa asupra insurgentilor pentru eliberarea neintarziata a observatorilor.

Rusia a cerut eliberarea membrilor OSCE retinuti in Ucraina

Calitatea Rusiei de membru al OSCE o obliga sa ia masuri pentru eliberarea celor retinuti in Ucraina, au transmis oficialii rusi.

Polonia si Cehia fac apel la eliberarea fara conditii a observatorilor OSCE

Oficiali din echipele guvernamentale ale Poloniei si Republicii Cehe au facut apel, sambata, la eliberarea celor 13 observatori OSCE retinuti in estul Ucrainei, printre care se afla si ofiteri din cele doua tari, relateaza AFP.

Varsovia si Praga fac apel la eliberarea fara conditii a observatorilor OSCE

Polonia si Cehia au facut apel, sambata, la eliberarea celor 13 observatori OSCE retinuti in estul Ucrainei, printre care se afla si ofiteri din cele doua tari, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Premierul.

Al-Qaida indeamna la RAPIREA occidentalilor, pentru eliberarea detinutilor jihadisti

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a indemnat din nou la rapirea occidentalilor, in special americani, pentru a obtine eliberarea detinutilor jihadisti, a anuntat vineri centrul american de monitorizare a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )