Libnet.ro
UNICEF

19:16

Rusia a cerut eliberarea membrilor OSCE retinuti in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Rusia a cerut eliberarea membrilor OSCE retinuti in Ucraina

Calitatea Rusiei de membru al OSCE o obliga sa ia masuri pentru eliberarea celor retinuti in Ucraina, au transmis oficialii rusi. continuă pe România Liberă

Germania face presiuni Rusiei pentru eliberarea observatorilor OSCE

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a intervenit pe langa omologul sau rus Serghei Lavrov pentru a obtine eliberarea observatorilor OSCE retinuti in estul Ucrainei, a anuntat sambata.

LIVETEXT UCRAINA Observatorii OSCE retinuti sunt spioni ai NATO, sustin militantii pro-rusi. Serviciile de Securitate ucraiene: Separatisti intentioneaza sa foloseasca ostaticii drept scut uman

Militantii separatisti i-au acuzat sambata pe observatorii OSCE retinuti in urma cu o zi in estul Ucrainei ca sunt spioni ai NATO si au afirmat ca acestia nu vor fi eliberati decat in schimbul prizonierilor lor, transmite AFP. -------------------------Ora 15:33 Rusia si Germania au discutat posibili pasi pentru detensionarea crizei din UcrainaOra 14:26 Serviciile de Securitate ucrainene SBU) sustin ca observatorii OSCE sunt retinuti in conditii inumane si ca unul dintre ei necesita asistenta medicala de urgenta. Totodata, SBU mai sustine ca separatistii intentioneaza sa ii foloseasca drept scut uman. Reuters)Ora 14:23 Rusia anunta ca ia masuri pentru a rezolva situatia observatorilor OSCE insa nu precizeaza ce anume faceOra 13:15 Diplomatii europeni se intalnesc luni pentru a discuta sanctiunile impotriva RusieiOra 11:45 Rusia va face toti pasii posibili sa elibereze observatorii OSCE.

LIVETEXT UCRAINA Observatorii OSCE retinuti sunt spioni ai NATO, sustin militantii pro-rusi. Serviciile de Securitate ucraiene: Separatisti intentioneaza sa ii foloseasca pe mediatori drept scut uman

Militantii separatisti i-au acuzat sambata pe observatorii OSCE retinuti in urma cu o zi in estul Ucrainei ca sunt spioni ai NATO si au afirmat ca acestia nu vor fi eliberati decat in schimbul prizonierilor lor, transmite AFP. -------------------------Ora 14:26 Serviciile de Securitate ucrainene SBU) sustin ca observatorii OSCE sunt retinuti in conditii inumane si ca unul dintre ei necesita asistenta medicala de urgenta. Totodata, SBU mai sustine ca separatistii intentioneaza sa ii foloseasca drept scut uman. Reuters)Ora 14:23 Rusia anunta ca ia masuri pentru a rezolva situatia observatorilor OSCE insa nu precizeaza ce anume faceOra 13:15 Diplomatii europeni se intalnesc luni pentru a discuta sanctiunile impotriva RusieiOra 11:45 Rusia va face toti pasii posibili sa elibereze observatorii OSCE.

LIVETEXT UCRAINA Observatorii OSCE retinuti sunt spioni ai NATO, sustin militantii separatisti

Militantii separatisti i-au acuzat sambata pe observatorii OSCE retinuti in urma cu o zi in estul Ucrainei ca sunt spioni ai NATO si au afirmat ca acestia nu vor fi eliberati decat in schimbul prizonierilor lor, transmite AFP. -------------------------Ora 11:45 Rusia va face toti pasii posibili sa elibereze observatorii OSCE.

Separatistii prorusi: Observatorii OSCE retinuti la Slaviansk sunt spioni NATO. ii vom schimba cu propriii nostri prizonieri

Separatistii prorusi din Slaviansk i-au acuzat sambata pe observatorii OSCE retinuti in estul Ucrainei ca sunt spioni NATO si au afirmat ca-i vor elibera numai in schimbul unor prozonieri din randul lor.

Separatisti: Observatorii OSCE retinuti sunt spioni ai NATO

Militan and tii separati and sti proru and si au acuzat astazi observatorii OSCE re and tinu and ti in estul Ucrainei ca sunt spioni ai NATO and si au declarat ca nu vor fi elibera and ti decat in schimbul prizonierilor lor, informeaza AFP.

Geoana: Autoritatile ruse sa isi foloseasca influenta directa pentru eliberarea observatorilor OSCE

Senatorul PSD Mircea Geoana condamna cu toata hotararea retinerea de catre insurgentii pro-rusi din Sloviansk a unui numar de observatori OSCE, el facand un apel catre autoritatile ruse sa foloseasca influenta directa asupra insurgentilor pentru eliberarea neintarziata a observatorilor.

S-a pierdut legatura cu membrii misiunii OSCE din Ucraina

Am fost informati ca s-a pierdut legatura cu membrii misiunii OSCE, care se afla in Ucraina in concordanta cu documentul de la Viena, a declarat Ievgheni Perebinis, director in Ministerul de Externe de la Kiev, anunta UNIAN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )