Libnet.ro
UNICEF

11:15

Germania pe urmele Irlandei: Verzii cer legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex

România Liberă România Liberă,
Germania pe urmele Irlandei: Verzii cer legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex

Verzii din Germania au cerut, duminica, recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, in contextul in care irlandezii s-au pronuntat in cadrul unui referendum istoric in favoarea mariajului gay. continuă pe România Liberă

Referendum istoric in Irlanda: legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex a fost votata

Irlandezii au votat, vineri, in marea majoritate, in favoarea legalizarii casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Peste 3,2 milioane de persoane au fost intrebate daca vor modificarea Constitutiei tarii astfel incat aceasta sa le permita cuplurilor de acelasi sex sa se casatoreasca.

Irlanda a votat pentru legalizarea casatoriilor gay. Premierul irlandez, multumiri pentru tinerii care s-au implicat in referendumul pentru aceasta lege

Irlanda, unul dintre cele mai conservatoare state din Europa, a votat pentru legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Potrivit rezultatelor partiale, peste 72% dintre alegatorii care s-au prezentat.

Irlanda, prima tara care a legalizat casatoriilor intre persoane de acelasi sex printr-un referendum

Alegatorii din Irlanda au participat, vineri, la un referendum pentru legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, relateaza BBC News Online , iar ultimele rezultate estimate sugereaza ca irlandezii ar putea fi prima tara care aproba.

Irlanda: Referendum pe tema casatoriilor intre persoane de acelasi sex (VIDEO)

Peste 3,2 milioane de oameni sunt asteptati vineri la cabinele de vot din Irlanda pentru a decide daca sunt in favoarea modificarii constitutiei, astfel incat aceasta sa permita casatoria intre persoane de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )