Libnet.ro
UNICEF

19:30

Germania vrea un acord european pentru evitarea spionajului.

România Liberă România Liberă,
Germania vrea un acord european pentru evitarea spionajului.

Germania vrea sa convinga alte tari membre ale Uniunii Europene sa semneze un acord prin care sa se angajeze ca nu se spioneaza reciproc, scrie ziarul Suddeutsche Zeitung, conform Mediafax. Potrivit publicatiei germane, citata de AFP, acordul ar urma sa aiba efect atat in domeniul spionajului politic, cat si in sfera spionajului economic. Citeste si: NSA poate accesa computerele si fara Internet Berlinul se adreseaza in special Marii Britanii, dupa recentele dezvaluiri facute de Edward . continuă pe România Liberă

Germania propune statelor din UE un acord pentru evitarea spionajului

Germania incearca sa convinga alte tari membre ale Uniunii Europene sa semneze un acord prin care sa se angajeze ca nu se spioneaza reciproc, informeaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit publicatiei germane.

Germania propune un acord la nivelul statelor UE pentru evitarea spionajului

Germania incearca sa convinga alte tari membre ale Uniunii Europene sa semneze un acord prin care sa se angajeze ca nu se spioneaza reciproc, relateaza ziarul Suddeutsche Zeitung.

Germania propune statelor membre UE un acord pentru evitarea spionajului

Germania propune statelor membre ale Uniunii Europene sa semneze un acord prin care sa se angajeze ca nu se spioneaza reciproc, potrivit Suddeutsche Zeitung, citat de AFP. Acordul ar urma sa aiba efect atat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )