Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gerul paralizeaza Statele Unite. E una dintre cele mai reci perioade din ultimele decenii

Antena3 Antena3,
Gerul paralizeaza Statele Unite. E una dintre cele mai reci perioade din ultimele decenii

Estul Statelor Unite si regiunea Midwest se confrunta cu temperaturi extrem de scazute, care au dus chiar la inghetarea Cascadei Niagara, transmite presa americana. in prezent, 27 de state se afla sub avertizare. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Cine-l mai tine minte pe Lucian Duta? Jurnalistii si bolnavii din Romania cu siguranta ca nu l-au uitat. Procurorii insa sufera de o inexplicabila amnezie din moment ce unul dintre cele mai mari tunuri ale.

O masina Logan, printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume

Un autoturism Dacia Logan fabricat in Romania, costumat si accesorizat cu buline, buze si fundita, s-a numarat anul acesta printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume. Bistriteanul care a surprins minunea spune ca, in Columbia, din 10 masini una este fabricata in Romania.

Viata bate filmul - unul dintre cele mai frumoase apusuri din viata mea intr-un tramvai soios

O poveste din RATB inceputa de la capatul lu paishpe, sambata pe dupa-amiaza. O zi ploioasa si umeda, ce mai mult aducea a inceput de primavara decat a juma de ianuarie. Pierdusem la mustata primul tramvai asa ca tacticoasa mi-am ocupat un loc in cel care isi astepta randul la start. Un tramvai jegos si mirosind ingrozitor, a mahala.

Cele mai frumoase cabane din Neamt. Cabana Dochia, popasul de la cota 1750 pentru turistii care iau in piept Ceahlaul

Aproape toate traseele de ascensiune din masivul Ceahlau au ca punct terminus platoul Dochia, unde se afla una din cele mai frumoase cabane din Neamt, si prima cabana turistica ridicata in Carpatii Orientali in urma cu 100 de ani.

Cele mai frumoase cabane din Buzau, destinatii pentru turistii dornici de relaxare in mijlocul naturii

Zona de munte a Buzaului este intesata de cabane si pensiuni agroturistice care se intrec intre ele nu numai prin frumusetile imprejurimilor sau calitatea bucatariei, ci si prin aspectul rustic. Lacul Mocearu Hartagu si Varlaam sunt cateva dintre cele mai frumoase cabane din judetul Buzau, foarte apreciate de turisti pentru aspectul rustic al acestora.

Cele mai frumoase cabane din Brasov. Locurile unde te simti deasupra lumii

Brasovul nu duce lipsa de cabane montane autentice care si-au pastrat farmecul de altadata. Cabana Postavaru, Cabana Plaiu Foii sau Cabana Trei Brazi sunt trei dintre cele mai frumoase cabane din Brasov.

Cele mai periculoase zone din Gorj. Unde este polul infractionalitatii

Zonele din judetul Gorj cu cel mai ridicat nivel al infractionalitatii sunt, potrivit politistilor, Rovinari si Motru. De asemenea, unele dintre cele mai groaznice crime din ultimii ani s-au petrecut in localitatea Schela.

Statele Unite cer Rusiei si separatistilor sa inceteze imediat atacurile in Ucraina

Statele Unite au cerut Rusiei si rebelilor separatisti pe care ii sprijina sa inceteze imediat atacurile in estul Ucrainei, exprimandu-si ingrijorarea cea mai grava fata de incalcarea incetarii .

Cisco Romania: Banking-ul va fi tot timpul o tinta pentru hackeri. Lipsa specialistilor pe securitate ramane cea mai acuta problema

Industria financiar-bancara va fi tot timpul o tinta pentru hackeri, iar acest lucru se poate intensifica mai ales din cauza lipsei unor specialisti pe securitate inclusiv la nivel local, dar si a utilizarii unor sisteme de calcul neactualizate, sustin reprezentantii Cisco Romania, una dintre cele mai mari companii specializate in servicii de retelistica si securitate informatica la nivel global.

Statele Unite furnizeaza deja Kievului armament letal

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat recent Statele Unite ca furnizeaza deja Kievului armament letal, citand informatii de la serviciile secrete ruse, si a avertizat ca razboiul din Ucraina nu va fi oprit printr-o escaladare militara, relateaza ziarul The Moscow Times in pagina electronica de ieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )