Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai mari tunuri ale regimului Basescu a ramas ascuns intr-un sertar

Cine-l mai tine minte pe Lucian Duta? Jurnalistii si bolnavii din Romania cu siguranta ca nu l-au uitat. Procurorii insa sufera de o inexplicabila amnezie din moment ce unul dintre cele mai mari tunuri ale. continuă pe Antena3

Unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din istoria bancilor are loc in prezent

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

FOTO 47 de ani de cand Brasovul a devenit municipiu. De la un simplu catun la unul dintre cele mai bogate orase ale tarii in doar 100 de ani

Daca la 1900, Brasovul era un simplu catun cu sate izolate, in perioada interbelica a inflorit. Dezvoltarea a continuat si in comunism, dar si dupa 1990. Acum Brasov este unul dintre cele mai puternice orase din Romania.

O masina Logan, printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume

Un autoturism Dacia Logan fabricat in Romania, costumat si accesorizat cu buline, buze si fundita, s-a numarat anul acesta printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume. Bistriteanul care a surprins minunea spune ca, in Columbia, din 10 masini una este fabricata in Romania.

Piata asigurarilor a scazut cu 4,10% pana la 5,92 miliarde lei in primele noua luni din 2014/TOP 10 firme de asigurari cu cele mai mari venituri

Firmele de asigurari din Romania aveau venituri din prime brute subscrise de peste 5,92 miliarde lei dupa primele noua luni ale anului 2014, in scadere nominala cu 4,10% fata de perioada similara a anului 2013, a anuntat marti ASF. In aceeasi perioada de referinta, valoarea despagubirilor platite asiguratilor a scazut cu 2,34% pana la 3,61 miliarde lei. Primele trei firme cu cele mai mari venituri in aceasta perioada au fost Allianz-Tiriac Asigurari, Omniasig VIG si Astra Asigurari. Brokerii de asigurare au intermediat 55,88% din volumul total al primelor brute subscrise la nivelul intregii piete de asigurari.

Bogdan Aurescu: Cinematografia romaneasca, unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, este de parere ca premiul obtinut de pelicula Aferim! la Berlinale confirma faptul ca cinematografia romaneasca este unul dintre cei mai buni ambasadori pe care ii poate avea Romania.

Bogdan Aurescu, despre succesul lui Radu Jude la Berlin: Noul cinema romanesc este unul dintre cei mai buni ambasadori ai Romaniei in lume (FOTO)

Castigarea Ursului de Argint la Berlinale 2015 de catre regizorul Radu Jude confirma faptul ca noul cinema romanesc este unul dintre cei mai bun ambasadori ai Romaniei, apreciaza Ministrul de Externe, Bogdan.

Cel mai mare atac cibernetic din istoria bancilor: Sute de milioane de dolari pierdute

Un atac cibernetic recent ar fi cauzat pierderi de cel putin 300 de milioane de dolari in nu mai putin de 30 de tari de pe toate continentele. Hackerii devin din ce in ce mai rabdatori, iar aceasta rabdare le este rasplatita. Un prim exemplu ar fi atacul asupra Sony, unde a fost nevoie de [].

9 dintre cele mai periculoase alimente de consumat

Ai mancat vreodata un aliment doar pentru ca ai crezut ca este sanatos, insa mai tarziu ai descoperit ca nu este deloc benefic pentru tine? Nu trebuie sa te simti rusinat daca raspunsul la intrebare a fost Da.

Producatorul de caramizi Cemacon vrea afaceri cu cel putin 40% mai mari in 2015

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de zidarie din Romania si totodata una dintre cele mai dinamice companii in ceea ce priveste evolutia pe piata materialelor de constructii, si-a bugetat pentru acest an afaceri in crestere cu.

Serialul Friends, in varianta iraniana: cum au recreat islamistii unul dintre cele mai iubite sitcomuri

Iranul a creat, recent, propria sa versiune la serialul Friends trad. Prietenii tai) si, desi nu a primit prea multa atentie din partea criticilor occidentali, se bucura de succes in randul islamicilor, potrivit The Daily Beast.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3647 seconds )