Libnet.ro
UNICEF

06:15

Gheorghe Dinca, adus la Casa Ororilor. Anchetatorii continua cercetarile

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, adus la Casa Ororilor. Anchetatorii continua cercetarile

Gheorghe Dinca a fost adus din nou de anchetatori in casa ororilor. Cercetarile la fata locului continua la Caracal. Este a 28 a zi de cercetari. Miercuri s-a facut sapaturi in curtea criminalului din. continuă pe Antena3

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte.

Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Momente cruciale pentru Gheorghe Dinca. Presupusul criminal a fost adus, din nou, in casa ororilor din Caracal de unde procurorii vor scoate tot pentru a putea scana zidurile si podeaua. Anchetatorii vor sa afle.

Noi cercetari acasa la Gheorghe Dinca: Anchetatorii au marcat 85 de zone drept suspecte

Anchetatorii continua cercetarile in casa si curtea lui Gheorghe Dinca, de la Caracal. Dupa ce in ultimele zile au scanat solul si peretii casei si au adus excavatoare cu care au indepartat pamantul din.

Masinile lui Gheorghe Dinca, expertizate de specialistii RAR. Un detaliu observat in fotografii ridica semne de intrebare

Anchetatorii continua atat cercetarile la Caracal, in imobilul de pe strada Craiovei, nr. 169, cat si audierea martorilor. Masinile lui Dinca, ridicate saptamana trecuta, vor fi expertizate de catre specialistii Registrului Auto Roman RAR).

Ce stie sotia lui Gheorghe Dinca despre ororile din casa. Avocat: Ar trebui audiata!

Din datele adunate de anchetatori reiese ca sotia monstrului din Caracal, Elena Dinca, a sosit in tara pe 26 aprilie si a stat cel putin o luna in casa ororilor. Luiza Melencu a fost rapita pe 14 aprilie.

Ancheta continua in cazul Caracal: Remus Radoi, audiat la DIICOT. Noi cautari in curtea lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

UPDATE:Anchetatorii scaneaza, luni peretii casei lui Gheorghe Dinca, in cautarea de noi probe. Ancheta din cazul Caracal este departe de final. Luni, sunt asteptati la audierile de la.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a turnat beton peste helesteul din curte

UPDATEAncheta in cazul atrocitatilor de la Caracal ia amploare. Masina cu care Gheorghe Dinca si-a rapit victimele va fi expertizata tehnic in cursul zilei de miercuri. Anchetatorii vor sa vada daca Dinc.

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au scanat jumatate din terenul pe care acesta il detine. Anchetatorii au revenit luni cu aparatul special pentru a termina de.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT. Femeia s-ar fi aflat in casa cand Luiza a fost rapita

Sotia suspectului Gheorghe Dinca va fi audiata astazi de procurorii DIICOT. Asta, in contextul in care avocatul familiei Luizei Melencu a declarat ca exista dovezi potrivit carora femeia se afla in casa in lu.

Avocatul Tonel Pop, ipoteza-soc: Sotia lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat in casa groazei in momentul rapirii Alexandrei

Avocatul Tonel Pop a lansat, luni, o ipoteza socanta in ceea ce priveste familia lui Gheorghe Dinca. Acesta spune ca sotia monstrului din Caracal ar fi putut sa se afle in casa atunci cand fetele au fost r.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )