Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi cercetari acasa la Gheorghe Dinca: Anchetatorii au marcat 85 de zone drept suspecte

B1 B1,
Noi cercetari acasa la Gheorghe Dinca: Anchetatorii au marcat 85 de zone drept suspecte

Anchetatorii continua cercetarile in casa si curtea lui Gheorghe Dinca, de la Caracal. Dupa ce in ultimele zile au scanat solul si peretii casei si au adus excavatoare cu care au indepartat pamantul din. continuă pe B1

Noi imagini cu Gheorghe Dinca la casa groazei

Antena 3 a prezentat noi imagini cu Gheorghe Dinca in timpul cercetarilor de la casa groazei. Criminalul asista la ancheta si priveste cum investigatorii sapa cu un excavator in cele 32 de puncte.

Gheorghe Dinca, adus la Casa Ororilor. Anchetatorii continua cercetarile

Gheorghe Dinca a fost adus din nou de anchetatori in casa ororilor. Cercetarile la fata locului continua la Caracal. Este a 28 a zi de cercetari. Miercuri s-a facut sapaturi in curtea criminalului din.

Ancheta continua in cazul Caracal: Remus Radoi, audiat la DIICOT. Noi cautari in curtea lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

UPDATE:Anchetatorii scaneaza, luni peretii casei lui Gheorghe Dinca, in cautarea de noi probe. Ancheta din cazul Caracal este departe de final. Luni, sunt asteptati la audierile de la.

Vecinul lui Gheorghe Dinca rupe tacerea: Toata lumea a vazut fum iesind din curtea lui. Sotia sa era la Caracal in luna mai

Noi detalii cutremuratoare din ancheta de la Caracal. Sotia lui Gheorghe Dinca ar fi fost acasa in luna mai, cand Luiza Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie ar fi fost ucisa. A fost.

Gheorghe Dinca, declaratie socanta: Luiza a venit la mine acasa de bunavoie. Am lovit-o, apoi am resuscitat-o

Gheorghe Dinca sustine ca Luiza a venit acasa la el de bunavoie. Criminalul din Caracal a mai declarat ca a lovit-o, apoi a resucitat-o. Cat despre Alexandra, Gheorghe Dinca a declarat ca fata nu a vrut sa.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a turnat beton peste helesteul din curte

UPDATEAncheta in cazul atrocitatilor de la Caracal ia amploare. Masina cu care Gheorghe Dinca si-a rapit victimele va fi expertizata tehnic in cursul zilei de miercuri. Anchetatorii vor sa vada daca Dinc.

Momente cruciale pentru criminalul Gheorghe Dinca. Ce se intampla in casa ororilor din Caracal

Momente cruciale pentru Gheorghe Dinca. Presupusul criminal a fost adus, din nou, in casa ororilor din Caracal de unde procurorii vor scoate tot pentru a putea scana zidurile si podeaua. Anchetatorii vor sa afle.

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii au identificat 23 de locuri suspecte in curtea lui Gheorghe Dinca dupa ce au scanat jumatate din terenul pe care acesta il detine. Anchetatorii au revenit luni cu aparatul special pentru a termina de.

Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca. Indiciile gasite de anchetatori, la Caracal

O noua zi de ancheta, noi indicii, noi victime. Este posibil ca o a treia persoana sa fi ajuns in mainile lui Gheorghe Dinca. Despre cine este vorba? Ce s-a descoperit in masina principalului suspect in cazul de la Caracal? Cine ar putea fi a treia victima a lui Gheorghe Dinca O varianta socanta prinde .

Noi imagini din curtea lui Gheorghe Dinca. Ancheta ia in calcul o a treia victima

UPDATEAnchetatorii iau in calcul o a treia victima a lui Gheorghe Dinca, deoarece un cercel si o geanta pe care le-au gasit in urma cu o luna la perchezitia masinii acestuia nu au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )