Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. I se arata fotografii cu Luiza si nu o recunoaste! Fata din descrierile lui e alta

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. I se arata fotografii cu Luiza si nu o recunoaste! Fata din descrierile lui e alta

Audierile in cazul de la Caracal continua. Mai multi procurori sunt cercetati disciplinar in acest caz, iar suspectul Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratia. Gheorghe Dinca si-a schimbat complet. continuă pe Antena3

Digi24: Greseala pe care Gheorghe Dinca a facut-o la audieri si pe care o speculeaza anchetatorii

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la audieri, dupa ce ieri, timp de zece ore, a fost intrebat de anchetatori ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Gheorghe Dinca, audiat din nou de procurori. Inculpatul da explicatii cu privire la uciderea Alexandrei

Gheorghe Dinca este audiat chiar in aceste momente de procurori. Daca pana acum a dat explicatii cu privire la Luiza, suspectul de crima este audiat in legatura cu uciderea Alexandrei Macesanu. La.

Smecheria folosita de Gheorghe Dinca la audieri ca sa scape

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a acuzat marti ca Gheorghe Dinca si avocatul sau, Claudiu Lascoschi, incearca tot felul de tertipuri pentru ca declaratia criminalului din Caracal in fata anchetatorilor.

Scandal intre avocati dupa audierea lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Melencu spune ca acesta nu coopereaza cu politistii

Avocatul familiei Melencu sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, nu coopereaza cu anchetatorii, asa cum a lasat sa se inteleaga si ca polistii isi iau indicii doar din scaparile acestuia. Pe de alta parte, aparatorul lui Dinca sustine ca avocatul familiei Melencu cauta doar scandal.

Portretul psihologic al lui Gheorghe Dinca. Ce e in mintea criminalului din Caracal

Florian Gheorghe, doctor in psihologie, a analizat in exclusivitate la Antena 3 profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca. Personalitatea acestui individ e foarte complicata, spune reputatul.

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca

Apelurile Alexandrei Macesanu la 112 vor fi reanalizate de procurori, de data aceasta chiar in prezenta lui Gheorghe Dinca. Audierea acestuia a fost intrerupta astazi si urmeaza sa se reiau maine.

Secretul nespus din cazul Caracal. Adevarul despre fiul lui Gheorghe Dinca

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dinca, ar fi fost implicat in urma cu mai multi ani intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare pe tanar a fost chiar tatal sau, acuzat in prezent ca a.

Ipoteza socanta in cazul Caracal. O femeie sustine ca a fost sechestra si violata de Gheorghe Dinca: Fetele nu sunt moarte. Sigur sunt inchise undeva!

O femeie a povestit la Antena 1 ca, atunci cand avea 19 ani, a fost amenintata, sechestra si violata de Gheorghe Dinca si de oamenii lui. A ascuns totul pana acum cateva saptamani, cand si-a facut cu.

Rudele Alexandrei Macesanu cer arestarea familiei lui Gheorghe Dinca

Rudele Alexandrei Macesanu cer arestarea familiei lui Gheorghe Dinca, pe motiv ca ar fi fost complice la crimele inculpatului. Si mama Luizei Melencu a depus o plangere impotriva sotiei lui.

Incident la audierea lui Gheorghe Dinca. Avocatul inculpatului a facut o criza de nervi si a parasit camera de ancheta

Incident la audierile lui Gheorghe Dinca. Avocatul inculpatului s-a enervat si a plecat de la audieri, a spus avocatul familiei Melencu, Tonel Pop. S-a intrerupt pentru ziua de astazi interogatoriul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )