Libnet.ro
UNICEF

06:45

Gheorghe Hagi: Aceasta generatie ne-a depasit pe noi

Antena3 Antena3,
Gheorghe Hagi: Aceasta generatie ne-a depasit pe noi

Fostul selectioner Gheorghe Hagi a afirmat, joi, la finalul partidei pierdute de nationala U21 in fata Germaniei, in semifinala Campionatului European, ca aceasta generatie este mai buna decat cea din care a f?. continuă pe Antena3

Gheorghe Hagi: Aceasta generatie ne-a depasit pe noi. Noi n-am jucat niciodata o semifinala

Fostul international Gheorghe Hagi a declarat, joi seara, ca jucatorii din nationala de tineret trebuie felicitati si incurajati pentru ceea ce au reusit la Campionatul European. Aceasta generatie ne-a depasit pe noi. Noi n-am jucat niciodata o semifinala, dar ei au jucat si felicitarile mele, a afirmat el.

Gheorghe Hagi: Aceasta generatie ne-a depasit pe noi. Noi n-am jucat o semifinala

Nationala de tineret a Romaniei a scris istorie la Campionatul European din Italia, unde am participat pentru doar a doua oara in istorie si am ajuns in faza semifinalelor, performanta subliniata si de fostul mare international Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi:Este o generatie de exceptie. Ne-am batut cu Germania de la egal la egal

Fostul capitan al echipei nationale, Gheorghe Hagi i-a felicitat pe jucatorii selectionatei de tineret, in ciuda eliminarii de la turneul final al Campionatului European.

Gheorghe Hagi, mesaj pentru patronul lui PAOK: ll asigur de respectul meu

Ivan Savvidis, patronul clubului PAOK Salonic, l-a amenintat pe Gheorghe Hagi cu actionarea in judecata, dupa ce fostul nostru mare international l-a numit pistolar.

Gheorghe Hagi il ataca pe Razvan Lucescu: Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo. A gresit fata de acesti copii

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Razvan Lucescu, luni seara, spunand ca a gresit flagrant spunand ca generatia actuala under 21 nu poate fi salvarea fotbalului romanesc. Sa se duca in Grecia la pistolarul lui acolo, a mentionat Hagi la Telekom Sport.

Ianis Hagi: Garantez ca aceasta generatie are foame de rezultate si trofee

Decar al echipei nationale de tineret a Romaniei la Campionatul European, Ianis Hagi asigura ca semifinala jucata e doar un pas pe drumul marii performante in fotbalul mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )