Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gheorghe Piperea nu va prelua sefia PNL Bucuresti. Ce planuri are avocatul

Antena3 Antena3,
Gheorghe Piperea nu va prelua sefia PNL Bucuresti. Ce planuri are avocatul

Avocatul Gheorghe Piperea a fost ofertat de PNL pentru o functie in partid. Informatia a fost confirmata chiar de avocat, intr-o editie speciala realizata de Oana Zamfir, miercuri seara, la Antena. continuă pe Antena3

Piperea: Nu voi prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti

Avocatul Gheorghe Piperea anunta ca nu va prelua sefia organizatiei Bucuresti, dar precizeaza ca ramane deschis unui proiect de 'anvergura nationala', potrivit Mediafax.

Ce pasi a facut PNL dupa alegerile locale: ofertarea lui Gheorghe Piperea la Bucuresti, negocieri cu UNPR pentru parlamentare, excluderea a doi parlamentari

Perioada imediat urmatoare algerilor locale a fost una agitata pentru PNL, care a avut doua sedinte ale Biroului Politic National in mai putin de doua saptamani, una dintre ele care a durat peste 5 ore. Miercuri, forul de conducere al partidului a votat excluderea a doi parlamentari si i-a mandatat pe liderii Alina Gorghiu si Vasile Blaga sa negocieze cu toate partidele parlamentare - mai putin PSD, inclusiv UNPR, in vederea alegerilor din toamna, desi UNPR are un protocol semnat cu PSD. Tot miercuri au aparut informatiile legate de oferta facuta de liderii partidului avocatului Gheorghe Piperea de a veni la conducerea filialei PNL Bucuresti, confirmate ulterior. Din informatiile HotNews. ro, atat in cazul lui Piperea cat si a negocierilor cu UNPR deciziile ar putea fi luate marti.

Gorghiu confirma ca Piperea a fost luat in considerare pentru conducerea PNL Bucuresti

Avocatul Gheorghe Piperea a confirmat, pe Facebook, ca liderii PNL i-au propus sa preia conducerea filialei Bucuresti a partidului si a precizat ca nu a luat deocamdata o decizie. Informatia a fost confirmata si de copresedintele PNL Alina Gorghiu, care a admis ca a avut discutii cu Piperea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )