Libnet.ro
UNICEF

11:16

Gheorghe Visu, premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de film de la Sarajevo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Visu, premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de film de la Sarajevo

Gheorghe Visu a castigat, sambata seara, trofeul Heart of Sarajevo, acordat de Festivalul de film de la Sarajevo celui mai bun actor. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai bun moment al concertului Sia a fost... Selah Sue

Intrucat am tras batul cel mai scurt am ajuns la concertul Sia, desi in seara respectiva imi doream sa zac cu o carte buna in brate sau la un film obtinut prin bunavointa internetului. Dar n-a fost asa.

De la orfelinat pe podiumul campionilor: Daca vrei sa fii cel mai bun, nu ai cum sa o iei pe scurtatura

Sportivul Ciprian Balanescu a iesit de 12 ori campion national la triatlon, dar poate cea mai importanta victorie a obtinut-o in fata unui sistem, pentru ca a stiut sa ii reziste, potrivit.

Crestere de 12,96% pentru actiunile Alro

Actiunile Alro ALR) s-au apreciat cu 12,96%, raportat la euro, in perioada 9-16 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii au inregistrat fluctuatii modeste.

Lungmetrajul Caini a castigat doua trofee la Festivalul de Film de la Sarajevo

Pelicula Caini, debutul in lungmetraj al lui Bogdan Mirica, a castigat, sambata seara, la Festivalul de Film de la Sarajevo, mentiunea speciala a juriului si premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Gheorghe Visu, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Cineasti romani premiati laFestivalul de Film de la Sarajevo 2016

Filmul Album regia Mehmet Can Mertoglu, director de imagine Marius Panduru) coprodus de Oana Iancu si Calin Peter Netzer a primit trofeul Heart of Sarajevo pentru cel mai bun lungmetraj premiu in valoare de 16. 000 de euro), dar si premiile CICAE si Cineuropa.

Lenovo aduce in Romania Moto G4, poate cel mai bun telefon la pret mic

Lenovo lanseaza Moto G4 pe piata din Romania. Este rezistent la apa, va fi disponibil in oferta Orange si are un ecran mare.

Financial Times: Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times, potrivit Agerpres.

Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )