Libnet.ro
UNICEF

21:00

De la orfelinat pe podiumul campionilor: Daca vrei sa fii cel mai bun, nu ai cum sa o iei pe scurtatura

B1 B1,
De la orfelinat pe podiumul campionilor: Daca vrei sa fii cel mai bun, nu ai cum sa o iei pe scurtatura

Sportivul Ciprian Balanescu a iesit de 12 ori campion national la triatlon, dar poate cea mai importanta victorie a obtinut-o in fata unui sistem, pentru ca a stiut sa ii reziste, potrivit. continuă pe B1

Cel mai admirat inel de logodna pe Pinterest

Daca zilele trecute va aratam cea mai admirata rochie de mireasa de pe Pinterest, acum este randul sa va prezentam inelul de logodna care a atras cele mai multe pin-uri pe celebra retea de socializare. Iata cum arata si cat costa bijuteria.

Incendiu in cel mai mare mall din Bangladesh! Mai multe persoane, blocate in cladire (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, duminica, in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, conform Xinhua, preluat de ziuadeconstanta. ro. Mai multe persoane sunt blocate in cladirea ce continua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua.

Incendiu puternic in cel mai mare mall din Bangladesh - FOTO, VIDEO

Un incendiu devastator a izbucnit duminica in cel mai mare mall din capitala statului Bangladesh, Dacca, transmite agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Nu a fost anuntat un bilant al victimelor din mallul .

Cel mai bogat ucrainean a pierdut trei sferturi din avere dupa interventia ruseasca in Ucraina

Omul de afaceri Rinat Ahmetov, cel mai bogat ucrainean, a pierdut aproape trei sferturi din avere din februarie 2014, cand a inceput interventia ruseassca in Ucraina, pana in prezent, potrivit Bloomberg. in prezent, averea lui Ahmetov este estimata la 3,2 miliarde dolari, valoare cu 74% mai mica fata de nivelul din februarie 2014.

China: cel mai lung pod de sticla din lume

Cel mai lung pod si aflat la cea mai mare inaltime a fost deschis publicului sambata in China, relateaza agentia Xinhua, citata de DPA, via Agerpres.

Cel mai bogat ucrainean, Ahmetov, a pierdut trei sferturi din avere de cand Rusia a intervenit in Ucraina

Omul de afaceri Rinat Ahmetov, cel mai bogat ucrainean, a pierdut aproape trei sferturi din avere din februarie 2014, cand a inceput interventia ruseasca in Ucraina, pana in prezent, arata Bloomberg, citat de News. ro.

Cel mai bun moment al concertului Sia a fost... Selah Sue

Intrucat am tras batul cel mai scurt am ajuns la concertul Sia, desi in seara respectiva imi doream sa zac cu o carte buna in brate sau la un film obtinut prin bunavointa internetului. Dar n-a fost asa.

Livrarile de spatii noi de birouri din principalele orase - la cel mai inalt nivel de pana acum

Livrarile de spatii noi de birouri din principalele orase au depasit 90. 000 mp, anul trecut, atingand cel mai inalt nivel inregistrat pana acum, potrivit informatiilor furnizate de DTZ Echinox.

Financial Times: Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times, potrivit Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )