Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gica Popescu: Am jucat prea cu timiditate

Online Sport Online Sport,
Gica Popescu: Am jucat prea cu timiditate

Fostul international Gica Popescu a comentat infrangerea Romaniei in meciul tur al barajului cu Grecia si a spus ca tricolorii au jucat cu frica. continuă pe Online Sport

Gica Popescu va spune adio Chindiei Targoviste. Firma sa este in insolventa

Fostul international Gica Popescu se va retrage de la Clubul de fotbal Chindia Targoviste, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele Consiliului Judetean CJ) Dambovita, Adrian Tutuianu. Firma prin care Gica Popescu era reprezentat in club este in insolventa, a mai spus Tutuianu.

Gica Popescu: Mi-am dorit schimbarea la LPF, dar lui Iorgulescu nu-i va fi usor.

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru un nou mandat la Liga Profesionista de Fotbal, dupa 17 ani, iar Gica Popescu este incantat de schimbarea acestuia cu Gino Iorgulescu. Fostul mare international roman atentioneaza ca misiunea fostului presedinte de club nu va fi una deloc usoara. S-a produs o schimbare pe care mi-am dorit-o. Gino Iorgulescu nu va avea insa o misiune usoara. Dragomir a lasat si lucruri bune, de exemplu, ultimul contract pentru drepturile de televizare ale .

Gica Popescu, bucuros ca LPF a scapat de hegemonia lui Dumitru Dragomir: O schimbare bine venita!

Fostul international roman considera ca schimbarea sefului LPF, votata de sefii cluburilor din Liga 1, este de bun augur si sustine ca noul presedinte al Ligii va avea mult de munca pentru a ridica nivelul fotbalului profesionist din Romania.

Grecia - Romania / Gica Popescu le transmite tricolorilor: Jucati accidentati daca e nevoie!

Fostul capitan al echipei nationale crede ca Romania va avea de suferit in urma accidentarilor si le cere jucatorilor sa se sacrifice in meciurile cu Grecia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )