Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuala

Playtech Playtech,
Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuala

Cu toate ca Gigabyte nu este primul producator care va vine in minte in materie de laptopuri de gaming, Gigabyte P55K v-ar putea schimba parerea. Timp de foarte multi ani, oricine cocheta cu achizitia unui sistem portabil de gaming nu putea sa opteze decat pentru niste sisteme supradimensionate si incredibil de grele. in ultima perioada, [] Gigabyte P55K, poate cel mai puternic laptop de gaming la ora actuala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse

Respectand o traditie inceputa in urma cu cativa ani, cei de la Sony s-ar putea sa micsoreze semnificativ un Sony Xperia Z4 pentru a vi-l vinde ca Xperia Z4 Compact. Nu avem inca o data de lansare pentru Xperia Z4 Compact si nici nu a fost confirmat oficial. Cu toate acestea, au inceput sa circule [] Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ancheta interna la Curtea de Conturi pentru un document intern scapat in exterior in favoarea celui mai puternic functionar public din Timisoara

Un document intern al Curtii de Conturi intrat in posesia secretarului Primariei Timisoara, cel mai puternic functionar public din Timisoara, a declansat o ancheta interna in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei pentru a stabili modul in care documentul a ajuns la Ioan Cojocari.

in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori. Fara echivoc, Facebook este cea mai mare retea sociala de pe mapamond. Din acest motiv, daca ceva merge prost, numarul celor frustrati poate depasi un miliard de persoane. Pentru a [] in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mic SUV Mazda, CX-3, costa intre 15.290 si 27.990 euro cu TVA in Romania. Concureaza cu Opel Mokka si Renault Captur

Cel mai mic si mai accesibil SUV Mazda, modelul Mazda CX-3, a fost lansat in Romania si are preturi cu TVA cuprinse intre 15. 290 si 27. 990 euro. Mazda CX-3 poate avea tractiune fata sau tractiune integrala si concureaza pe piata cu modele precum Opel Mokka, Renault Captur si Nissan Juke.

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Discursul lui Klaus Iohannis la receptia oferita cu prilejul Zilei Europei: Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata. / Adoptarea euro reprezinta cel mai important proiect de tara dupa aderarea la UE

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, in discursul rostit cu ocazia receptiei oferite cu prilejul Zilei Europei, ca Romania este o sursa de stabilitate si democratie intr-o regiune complicata, un partener angajat in sustinerea statului de drept, in apararea libertatii fundamentale si in promovarea economiei de piata. Seful statului a subliniat si faptul ca Adoptarea monedei unice euro reprezinta, fara indoiala, cel mai important proiect de tara dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Aderarea la zona euro impune, insa, o pregatire serioasa si un efort sustinut si bine coordonat in urmatorii ani din partea tuturor actorilor relevanti - politici, guvernamentali, bancari. Iohannis a mai tinut sa sublinieze ca Am convingerea ca, in scurt timp, vom face pasi semnificativi pentru a deveni membri ai Spatiului Schengen.

La 20 de ani, ea este cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproape 350 de ani

Mhairi Black, in varsta de 20 de ani si membra a Partidului National Scotian SNP), este cel mai tanar politician ales din Marea Britanie din 1667, relateaza BBC News Online.

Mhairi Black, membra a Partidului National Scotian, a devenit, la 20 de ani, cel mai tanar parlamentar britanic din ultimele trei secole

O membra a Partidului National Scotian SNP), a devenit, dupa alegerile care au avut loc joi in Marea Britanie, cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproximativ 350 de ani, informeaza BBC News Online. Mh.

OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2015, OnePlus Two va fi construit in jurul unui SoC rau famat, Qualcomm Snapdragon 810. Dupa ce anul trecut foarte multi si-au dorit un OnePlus One si nu au putut sa puna mana pe el din pricina unui sistem foarte complex de invitatii si vanzari rapide la [] OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )