Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gigi Becali anunta iadul la Steaua: De maine, taiem tot

Antena3 Antena3,
Gigi Becali anunta iadul la Steaua: De maine, taiem tot

Tade liber, Tahar liber. Vedem ce salarii mai avem, ce putem sa facem ca sa traim. Nu vreau 50. 000 pe Tade, vreau gratis. Nu e in stare sa dea cu capul din doi metri. Apoi i-am zis lui Vali de Tahar. E prea firav,. continuă pe Antena3

Gigi Becali regreta transferul lui Tade

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a declarat intr-o emisiune televizata ca regreta salariul pe care a acceptat sa-l plateasca atacantului francez Gregory Tade, fostul golgeter al Ligii 1.

Gigi Becali: Nu mai cred in calificare. Vand Steaua, dar cine e prostul sa o cumpere?

Gigi Becali a declarat ca nu mai crede in calificare dupa 0-3 in prima mansa cu Rosenborg si a anuntat ca este dispus sa renunte la echipa.

Gigi Becali, reactie dementiala dupa dezastrul Stelei

Patronul Stelei nu a rezistat pana la finalul meciului cu Rosenborg, 0-3. La revedere calificare! Asta e, joci bine, pierzi calificare! ii batem acolo, ne calificam!, a declarat Gigi Becali. Formatia Steaua a.

Cum l-a facut praf Mirel Radoi pe Gigi Becali: Nu te pricepi la fotbal

Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face si a lasat sa se inteleaga ca acestea depind de rezultatul pe care formatia ros-albastra il va avea in dubla cu Rosenborg.

Gigi Becali: Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve ca director tehnic

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ca Mirel Radoi va sta pe banca de rezerve la returul cu Rosenborg ca director tehnic, dupa ce gruparea bucuresteana va contesta si va castiga apelul la decizia UEFA, care ii interzice antrenorului prezenta in spatiul tehnic, deoarece nu are licenta, informeaza Mediafax.

Gigi Becali s-a decis ce face cu Mirel Radoi

Il iubesc pe Mirel Radoi. Nu-l dau afara niciodata. Nici daca se desfiinteaza echipa nu-l dau afara. Tin mai mult la el decit la Steaua. De fapt, de 10 ori mai mult. Radoi nu pleaca!, a spus Gigi Becali.

Reactia lui Gigi Becali, dupa sanctiunea primita de la UEFA. Este incredibil ce ar fi vrut sa faca

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca regreta faptul ca a spus adevarul despre functia ocupata de Mirel Radoi. Becali ar fi preferat sa minta si Radoi sa fie inscris pe foaia de joc la.

Gigi Becali renunta la garzile de corp: Gata, fara bodyguarzi, nu mai am nevoie. Acum ma apara Dumnezeu

Gigi Becali a iesit din inschisoare un alt om, dupa cum spune chiar el, cu frica de Dumnezeu, de aceea s-a hotarat sa isi schimbe comportamentul, dar si anturajul. Potrivit unor apropiati, latifundiarul din.

CSA Steaua a dat lovitura. A angajat fostele glorii inlaturate de Gigi Becali pentru a selecta tineri fotbalisti

Fostii fotbalisti stelisti Radu Troi, Vasile Aelenei, Anton Dobos si Adrian Bumbescu vor selecta tineri jucatori pentru echipele de copii si juniori ale CSA Steaua, ce vor fi inscrise in Campionatul Municiupiului Bucuresti.

Gigi Becali reactioneaza dupa suspendarea lui Mirel Radoi

La putine momente dupa anuntul facut de UEFA in urma caruia Mirel Radoi a fost suspendat de la meciurile europene sustinute de Steaua, patronul Mirel Radoi a oferit prima reactie in acest sens.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )